انجام آزمون گروه پژوهشی مواد غذایی

ردیف

گستره کاری/ فرآورده

شماره استاندارد ملی

نام آزمون

1

آب معدنی بسته بندی شده

2441

آزمون های فیزیکوشیمیایی ( به جز ترکیبات آلی، باقیمانده آفت کش ها، فلوئورید، سیانید و مواد رادیواکتیو)

2

آب آشامیدنی

1053

آزمون های فیزیکوشیمیایی ( به جز ترکیبات آلی، باقیمانده آفت کش ها، فلوئورید، سیانید، باقیمانده کلر آزاد و مواد رادیواکتیو)

3

آب آشامیدنی بسته بندی شده

6694

آزمون های فیزیکوشیمیایی ( به جز ترکیبات آلی، باقیمانده آفت کش ها، فلوئورید، سیانید، باقیمانده کلر آزاد و مواد رادیواکتیو)

4

شکر سفید

69

آزمون کامل

5

قند حبه

3679

آزمون کامل (به جز سایش- سختی- وارفتگی)

6

قند کله

3680

آزمون کامل

7

قند کلوخه

3666

آزمون کامل

8

چای سیاه

623

آزمون کامل ( به جز پلی فنل ها)

9

چای سبز

10768

آزمون کامل ( به جز پلی فنل ها و کاتچین ها)

10

چای کیسه ای

3119

آزمون کامل

11

چای ترش

10769

آزمون کامل

12

انواع آدامس

8

آزمون کامل

13

تافی و آبنبات

711

آزمون کامل

14

نبات

739

آزمون کامل

15

پولکی

8538

آزمون کامل

16

گز بدون گزانگبین

3023

آزمون کامل

17

حلوا ارده

2462

آزمون کامل

18

نشاسته خوراکی

1-2-3-381

آزمون کامل

19

کرم های کاکائویی

4701

آزمون کامل

20

دانه قهوه سبز (خام)

589

آزمون کامل

21

قهوه فوری

3623

آزمون کامل (به جز ریزش آزاد)

22

پودر مخلوط قهوه فوری

11137

آزمون کامل (به جز ریزش آزاد)

23

پودر مخلوط کاکائو

11138

آزمون کامل

24

عسل

92

آزمون کامل ( به جز پرولین)

25

آلبالوی خشک

2341

آزمون کامل

26

آلوی خشک

65

آزمون کامل

27

انجیر

226

آزمون کامل

28

بادام زمینی

3416

آزمون کامل

29

بادام هندی

5200

آزمون کامل

30

پسته

15

آزمون کامل

31

پسته مکانیک خندان

4919

آزمون کامل

32

پسته ناخندان

4921

آزمون کامل

33

توت خشک

3507

آزمون کامل

34

انواع خرما

5311-5312-5313-2710-2945-803-395

-5858-2944-2510-2496-285

آزمون کامل

35

خلال مغز بادام

3415

آزمون کامل

36

خلال مغز پسته

3639

آزمون کامل

37

رطب

2721

آزمون کامل

38

سیب خشک

3612

آزمون کامل

39

فندق

247

آزمون کامل

40

قیسی

13

آزمون کامل

41

انواع کشمش

545-3122

آزمون کامل

42

گردو

212

آزمون کامل

43

گلابی خشک

3936

آزمون کامل

44

گیلاس خشک

4198

آزمون کامل

45

لواشک

3308

آزمون کامل

46

مغز بادام

16

آزمون کامل

47

مغز هسته

19

آزمون کامل

48

مغز پسته

218

آزمون کامل

49

مغز پسته بدون پوسته سوم

4631

آزمون کامل

50

مغز فندق

3338

آزمون کامل

51

مغز گردو

18

آزمون کامل

52

مغزبادام سنگی تلخ

88

آزمون کامل

53

هلوی خشک شده

12

آزمون کامل

54

اندازه گیری رنگ سانست یلو در فرآورده حجیم شده بلغور و آرد غلات

در مرحله چاپ

آزمون کامل

55

استخراج و شناسایی رنگها ی مصنوعی خوراکی در انواع مواد غذایی

2634

آزمون کامل

56

تعیین مقدار نگهدارنده بنزوات و سوربات در انواع مواد غذایی

3630

آزمون کامل

58

آزمون ویژگی های انواع رنگ های مصنوعی

5317

آزمون کامل

59

آزمون ویژگی های انواع رنگهای طبیعی

کدکس و FCC

آزمون کامل

60

آزمون زعفران

2-259

آزمون کامل

61

آزمون زردچوبه

252

آزمون کامل

62

آزمون فلفل سیاه

1-251

آزمون کامل

63

آزمون سایر ادویه جات

 --

آزمون کامل

64

آزمون خلوص نمک خوراکی

3769

آزمون کامل

65

آزمون ید نمک خوراکی

1195

آزمون کامل

66

آزمون مواد نامحلول نمک خوراکی

3370

آزمون کامل

67

آزمون سولفات محلول نمک خوراکی

3258

آزمون کامل

68

آزمون رطوبت نمک خوراکی

3771

آزمون کامل

69

آزمون لستین

3567

آزمون کامل

70

آزمون CMC

3376

آزمون کامل

71

آزمون سایر مواد افزودنی مانند یدور و یدات پتاسیم و ....

 --

آزمون کامل

72

کنسرو ماهی تن ( فاز چربی )

2870

آزمون کامل

73

روغن کنجد خام

8636

آزمون کامل

74

روغن کنجد تصفیه شده

1752

آزمون کامل

75

روغن مایع مخلوط

5950

آزمون کامل

76

روغن کلزا

4935

آزمون کامل

77

روغن سویا

2392

آزمون کامل

78

روغن آفتابگردان

1300

آزمون کامل

79

دانه های روغنی

14880

آزمون کامل

80

روغن آووکادو.

14764

آزمون کامل

81

روغن های پرس سرد

13392

آزمون کامل

82

روغن خام سویا

14348

آزمون کامل

83

روغن خام آفتابگردان

10086

آزمون کامل

84

چیپس

3764

آزمون کامل

85

روغن پنبه دانه

8632

آزمون کامل

86

جانشین های کره کاکائو

10273

آزمون کامل

87

روغن سبوس برنج

6658

آزمون کامل

88

روغن بادام زمینی

2011

آزمون کامل

89

روغن پسته

6655

آزمون کامل

90

روغن هسته انگور

8920

آزمون کامل

91

روغن پالم

4467

آزمون کامل

92

روغن پالم اولئین

4465

آزمون کامل

93

پالم استئارین

8631

آزمون کامل

94

پالم کرنل

8637

آزمون کامل

95

روغن قنادی

1-156

آزمون کامل

96

روغن مصرف خانوار

9131

آزمون کامل

97

سیب زمینی سرخ شده

6022

آزمون کامل

98

روغن خام نارگیل

8635

آزمون کامل

99

روغن کره

1254

آزمون کامل

100

روغن نباتی مایع

42

آزمون کامل

101

روغن سرخ کردنی

4152

آزمون کامل

102

روغن خام ذرت

8634

آزمون کامل

103

روغن سبزه

7512

آزمون کامل

104

روغن زیتون

1446

آزمون کامل

105

روغن ذرت

1446

آزمون کامل

106

گندم ویژگیها

104

آزمون کامل

107

گندم جوانه زده- ویژگیها

11244

آزمون کامل

108

گندم-ویژگیهای سبوس گندم مورد مصرف برای انسان

17028

آزمون کامل

109

ویژگیها و روشهای آزمون گندم پوست کنده

2523

آزمون کامل

110

غلات و فرآورده های آن بذرگندم- ویژگیها و روشهای آزمون(تجدیدنظر)

2813

آزمون کامل

111

غلات و فرآورده های آن جو ویژگیها و روشهای آزمون

47

آزمون کامل

112

ویژگیها و روشهای آزمون آرد گندم

103

آزمون کامل

113

آرد ذرت خوشه ای- ویژگیها و روشهای آزمون

10497

آزمون کامل

114

غلات و فرآورده های آن- آرد گندم جوانه زده(آردسن) ویژگی ها و روشهای آزمون

6874

آزمون کامل

115

نان نیمه آماده پیتزا باز و منجمد- ویژگیها و روشهای آزمون

13528

آزمون کامل

116

خمیر مایه نان- ویژگیها و روشهای آزمون

2577

آزمون کامل

117

غلات و فرآورده های آن نان جو- ویژگیها

6761

آزمون کامل

118

نان های حجیم و نیمه حجیم

2338

آزمون کامل

119

نان های سنتی

2628

آزمون کامل

120

غلات و فرآورده های آن- نان شیرینی سنتی - ویژگیها

6961

آزمون کامل

121

فرآورده های حجیم شده بر پایه بلغور و آرد غلات

2880

آزمون کامل

122

چیپس برگه و چیپس خلالی سیب زمینی

3764

آزمون کامل

123

دانه های حجیم شده غلات به روش انفجاری

4509

آزمون کامل

124

فرآورده های سرخ شده بر پایه  سیب زمینی، غلات و حبوبات

12099

آزمون کامل

125

غلات صبحانه

13577

آزمون کامل

126

بیسکویت

37

آزمون کامل

127

ماکارونی

213

آزمون کامل

128

ویفر

592

آزمون کامل

129

کیک

2553

آزمون کامل

130

کلوچه

2554

آزمون کامل

131

شیرینی های آردی

3493

آزمون کامل

132

کراکر

3682

آزمون کامل

133

سوپ

3827

آزمون کامل

134

کلمپه

5315

آزمون کامل

135

پودر کیک

6949

آزمون کامل

136

سمنو

7575

آزمون کامل

137

غذاهای بدون گلوتن

7948

آزمون کامل

138

فرآورده های خمیری- رشته فوری

11981

آزمون کامل

139

پن کیک

14728

آزمون کامل

140

نان خرمایی

16981

آزمون کامل

141

پودر های پوشش دهنده خوراکی برای محصولات سوخاری

19196

آزمون کامل

142

آرد سوخاری

2358

آزمون کامل

143

پوره خشک شده سیب زمینی‏- ویژگیها و روشهای آزمون

6001

آزمون کامل

144

پودر سیب زمینی

6005

آزمون کامل

145

پرک سیب زمینی

6964

آزمون کامل

146

سیب رمینی- ریز دانه

6965

آزمون کامل

147

خوراک شیرخوار 1

1-2202

آزمون کامل

148

خوراک شیر خوار2

2-2202

آزمون کامل

149

خوراک کمکی شیرخواران و کودکان برپایه غلات

2285

آزمون کامل

150

آرد ارزن مرواریدی

13826

آزمون کامل

151

برنج

127

آزمون کامل

152

نان برنجی

1819

آزمون کامل

153

آرد برنج

11136

آزمون کامل

154

جو پوست کنده

2524

آزمون کامل

155

آرد جو

2337

آزمون کامل

156

ذرت

10690

آزمون کامل

157

آرد بلغور ذرت جوانه گرفته

8152

آزمون کامل

158

آرد کامل ذرت

8151

آزمون کامل

159

بلغور ذرت - ویژگیها و روشهای آزمون

5656

آزمون کامل

160

بلال(ذرت شیرین)یخ زده

5584

آزمون کامل

161

ویژگیهای پولک ذرت

3621

آزمون کامل

162

افزودنی های مجاز خوراکی- سلولز میکروکریستالین

16329

آزمون کامل

163

ویژگی های پرک گندم و جو

3622

آزمون کامل

164

کماج سن

5773

آزمون کامل

165

غلات و فرآورده های آن - آرد گندم جوانه زده (آرد سن) ویژگیها و روشهای آزمون

6874

آزمون کامل

166

نان سوخاری

2203

آزمون کامل

167

ویژگی‏ها و روش‏های آزمون نان بستنی

4761

آزمون کامل

168

خیارشور

116

آزمون کامل

169

ماهی تن در روغن

2870

آزمون کامل

170

نخود سبز

118

آزمون کامل

171

رب گوجه فرنگی

761

آزمون کامل

172

مخلوط شور

3438

آزمون کامل

173

ماهی تن با قارچ

10749

آزمون کامل

174

زیتون پرورده

8692

آزمون کامل

175

ماهی سالمون

14014

آزمون کامل

176

خوشت آلو اسفناج با سویا

13866

آزمون کامل

177

خوراک کدو مسمایی

13865

آزمون کامل

178

خوراک لوبیا سبز با سیب زمینی

13864

آزمون کامل

179

خوراک ماهیچه

13825

آزمون کامل

180

انواع پلو بدون گوشت

9719

آزمون کامل

181

طاس کباب

7307

آزمون کامل

182

ماهی آزاد پرورشی در روغن

5005

آزمون کامل

183

لوبیا پیتی و سوسیس در سس گوجه فرنگی

5559

آزمون کامل

184

قارچ

2871

آزمون کامل

185

دلمه برگ

8531

آزمون کامل

186

دی کلسیم فسفات

2513

آزمون کامل

187

مونو کلسیم فسفات

8784

آزمون کامل

188

پودر ماهی

722

آزمون کامل

189

خوراک متراکم(کنسانتره)گاو و گوساله

3774

آزمون کامل

190

دانه ذرت جهت تغذیه دام و طیور و آبزیان

1445

آزمون کامل

191

گلوتن ذرت

6634

آزمون کامل

192

کنجاله دانه سویا

800

آزمون کامل

193

سبوس برنج

2514

آزمون کامل

194

پودر صدف

2473

آزمون کامل

195

ویژگیهای آرد  گوشت

721

آزمون کامل

196

سبوس گندم

2342

آزمون کامل

197

پودر  جانشین شیر جهت تغذیه گوساله

2388

آزمون کامل

198

خوراک مرغ

605

آزمون کامل

199

جو

47

آزمون کامل

200

کنجاله دانه آفتابگردان

322

آزمون کامل

201

کنسانتره طیور

2595

آزمون کامل

202

خوراک آبزیان پرورشی

5661

آزمون کامل

203

کنجاله تخم پنبه

278

آزمون کامل

204

کنجاله کلزا

11959

آزمون کامل

205

سوسیس و کالباس

2303

آزمون کامل

206

همبرگر

2304

آزمون کامل

207

شیر پاستوریزه-ویژگیها

93

آزمون کامل

208

کره پاستوریزه ویژگیها

162

آزمون کامل

209

شیر خام- ویژگیها

164

آزمون کامل

210

خامه- ویژگیها

191

آزمون کامل

211

ماست- ویژگیها و روشهای آزمون

695

آزمون کامل

212

کشک خشک- ویژگیها

1188

آزمون کامل

213

روغن ها و چربیهای خوراکی- ویژگیهای روغن کره

1254

آزمون کامل

214

شیر طعم دار- ویژگیها و روشهای آزمون

1527

آزمون کامل

215

شیر فرادما- ویژگیها و روشهای آزمون

1528

آزمون کامل

216

شیرخشک ویژگیها

2012

آزمون کامل

217

پنیر ویژگیهای عمومی

2344

آزمون کامل

218

پنیر رسیده در آب نمک- ویژگیها

44

آزمون کامل

219

بستنی ویژگیها و روشهای آزمون

2450

آزمون کامل

220

دوغ ساده- ویژگیها و روشهای آزمون

2453

آزمون کامل

221

کشک مایع- ویژگیها

6127

آزمون کامل

222

انواع ماست طعم دار- ویژگیها و روشهای آزمون

6629

آزمون کامل

223

پنیر موزارلا(پنیر پیتزا) - ویژگیها و روشهای آزمون

6944

آزمون کامل

224

کازئین و کازئینات - ویژگیها

6945

آزمون کامل

225

پودر پنیر- ویژگیها

8461

آزمون کامل

226

پنیر خامه ای- ویژگیها

10084

آزمون کامل

227

کشک مایع صنعتی- ویژگیها

6127

آزمون کامل

228

پنیر تازه - ویژگیها

6629

آزمون کامل

229

شیر تغلیظ شده شیرین- ویژگیها و روشهای آزمون

6944

آزمون کامل

232

شیر تبخیر شده- ویژگیها و روشهای آزمون

6945

آزمون کامل

233

پودر آب پنیر- ویژگیها و روشهای آزمون

6959

آزمون کامل

234

تراویده شیر حاصل از فرآیند اولترافیلتراسیون(فراپالایش شیر)- ویژگیها 

8461

آزمون کامل

235

کره اسپرید- ویژگیها و روشهای آزمون

10084

آزمون کامل

236

پنیر پروسس آنالوگ- ویژگیها

10696

آزمون کامل

237

ماست پروبیوتیک- ویژگیها و روشهای آزمون

11325

آزمون کامل

238

دوغ پروبیوتیک- ویژگیها و روشهای آزمون

11324

آزمون کامل

239

اسپریدهای مخلوط- ویژگیها و روشهای آزمون

11843

آزمون کامل

240

خامه عسل- ویژگیها

10078

آزمون کامل

241

خامه خرما- ویژگیها

10079

آزمون کامل

242

شیرهای تخمیری- نوشیدنی کفیر- ویژگیها و روشهای آزمون

11177

آزمون کامل

243

پنیرتازه باچربی گیاهی (پنیرتازه آنالوگ)- ویژگیها

12736

آزمون کامل

244

پنیر خامه ای با چربی گیاهی- ویژگیها و روشهای آزمون

13525

آزمون کامل

245

پنیر اولیه- ویژگی ها و روشهای آزمون

13418

آزمون کامل

246

پنیر پیتزای پروسس- ویژگی ها

13526

آزمون کامل

247

پنیر پارمسان- ویژگیها و روشهای آزمون

9011

آزمون کامل

248

پنیر کاچیوتا- ویژگیها و روشهای آزمون

9012

آزمون کامل

249

پنیر گودا- ویژگیها و روشهای آزمون

9013

آزمون کامل

250

پنیر بوترکیزه- ویژگیها و روشهای آزمون

9014

آزمون کامل

251

قره قروت- ویژگیها و روشهای آزمون

13299

آزمون کامل

252

خامه طعم دار پاستوریزه و فرادما(UHT) ویژگی ها

13635

آزمون کامل

253

پنیر لاکتیکی- ویژگی ها و روشهای آزمون

13863

آزمون کامل

254

پنیر چدار- ویژگی ها و روشهای آزمون

11832

آزمون کامل

255

پنیر پروولون- ویژگی ها و روشهای آزمون

13326

آزمون کامل

256

پنیر دانبو- ویژگی ها و روشهای آزمون

13699

آزمون کامل

257

پنیر امنتال- ویژگی ها و روشهای آزمون

13701

آزمون کامل

258

پنیر کولومیرز- ویژگی ها و روشهای آزمون

13328

آزمون کامل

259

پنیر آدام- ویژگی ها و روشهای آزمون

11833

آزمون کامل

260

پنیر کاممبرت- ویژگی ها و روشهای آزمون

12779

آزمون کامل

261

پودر خامه- ویژگی ها و روشهای آزمون

7686

آزمون کامل

262

شیر وفرآورد ه های آن- دسرهای شیری

14681

آزمون کامل

263

بستنی پروبیوتیک- ویژگی ها و روشهای آزمون

14683

آزمون کامل

264

پنیر سنت پائولین- ویژگی ها و روشهای آزمون

14812

آزمون کامل

265

پنیر سامسو- ویژگی ها و روشهای آزمون

14813

آزمون کامل

266

پودر پروتئین تغلیظ شده شیر

16033

آزمون کامل

267

شیر و فرآورده های آن- نوشیدنی شیری میوه ای-ویژگی ها و روشهای آزمون

16881

آزمون کامل

270

شیرخشک بدون چربی حیوانی با روغن های گیاهی

10208

آزمون کامل

271

انواع نوشابه های گازدار

1250

آزمون کامل

272

فراورده های یخی

3964

آزمون کامل

273

انواع نوشابه بدون گاز

2837

آزمون کامل

274

انواع کنسانتره ها

5528-4083-2687-6268-2615-5662

آزمون کامل

275

انواع آب میوه ها و نکتارها

3032-10241-2616-105554-1634-2614-

1112-117-3687-507-365-10499-10526

-10498-9605-9410-3688-10524-3137

آزمون کامل

276

آب سیب - آلبالو و آب انگور

3687

آزمون کامل

277

آب پرتقال

2735

آزمون کامل

278

آب انار

6802

آزمون کامل

279

پنیر پروسس - ویژگیها 

6959

آزمون کامل

دفتر آناليز ريسك