گروه پژوهشی میکروبیولوژی

jQuery UI Accordion - Default functionality

 

گروه پژوهشی مواد غذایی مشتمل بر 14 آزمایشگاه می باشد که عبارتند از آزمایشگاه های:
  • شیر و فرآورده های شیری (Milk and milk products)
  • گوشت، طیور، ماهی، تخم مرغ و فرآورده های آنها (Meat, poultry, fish, egg and their products)
  • خوراک دام (Animal feeding stuffs)
  • غذاهای کنسرو شده و آماده مصرف (Canned and ready to eat foods)
  • نوشیدنی ها و عرقیات گیاهی (Drinks and distilled aromatic water)
  • آب و پساب (Water and waste water)
  • غلات، حبوبات و فرآورده های آن(Cereals, pulses, legumes and their products)
  • فرآورده های قنادی (Confectionary products)
  • فرآورده های کشاورزی تازه و فراوری شده (Fresh and processed agricultural products)
  • وسایل پزشکی (Medical devices)
  • فرآورده های آرایشی، بهداشتی و سلولزی (Cosmetics and hygienic products)
  • فرآورده های ضدعفونی کننده و ضد میکروبی (Disinfectants and antimicrobial products)
  • آماده سازی، سترون سازی و کنترل کیفیت محیط های کشت (Preparation, sterilization and quality control of culture media)
  • فرآورده‌های پروبیوتیک (Probiotic products)
دفتر آناليز ريسك