کانال رسمی تلگرام پژوهشگاه استاندارد

نشست صمیمانه رئیس پژوهشگاه استاندارد با کارکنان
نشست صمیمانه حسن سرشتی رئیس پژوهشگاه استاندارد با پرسنل پژوهشگاه چهارشنبه 96/02/06 در سالن شهید صفاریان برگزار شد.
نخستین گواهی انطباق محصول دانش بنیان اعطا شد.
در مراسم افتتاحیه پنجمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی که صبح روز دوشنبه 4 اردیبهشت با حضور معاون علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اطلاعات برگزار شد نخستین گواهی انطباق محصول دانش بنیان اعطا شد.
پیام تبریک پژوهشگاه استاندارد به مناسبت فرارسیدن عید مبعث
اوست خدایی که در میان جمعیت درس نخوانده، پیامبری را از خود آنان مبعوث کرد، تا آیات الهی را بر آنان بخواند و آنان را پاک سازد و کتاب و حکمت تعلیم دهد، هر چند پیش از آن در گمراهی آشکاری بودند.
نشست مشترک رؤسای پژوهشگاه استاندارد و مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی
در دیدار مشترک رؤسای پژوهشگاه استاندارد و مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، محورهای توسعه همکاری‌های علمی، تحقیقاتی و بهره‌مندی از پتانسیل‌های آزمایشگاهی با هدف هم‌افزایی در روابط مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
امضای تفاهم نامه همکاری، بین مرکز ملی تایید صلاحیت ایران و پژوهشگاه استاندارد
تفاهم نامه همکاری، بین مرکز ملی تایید صلاحیت ایران و پژوهشگاه استاندارد ، درخصوص فرایند ارزیابی تایید صلاحیت امضاء شد.
پیام تبریک پژوهشگاه استاندارد به مناسبت ولادت حضرت علی (ع) و روز پدر
فرا رسیدن سیزدهم رجب، میلاد مسعود مولود کعبه، حضرت علی(ع) را به همه مسلمانان و خاصه شیعیان آن حضرت و کلیه همکاران محترم و خدوم خانواده استاندارد، سازمان ملی استاندارد ایران و پژوهشگاه استاندارد تبریک و تهنیت عرض می‌نماییم.
در سال1395، بیش از 2 هزار استاندارد تدوین و تجدیدنظر شد.
در سال 95، 2 هزار و 194 پیش نویس استاندارد ملی مورد تدوین و تجدید نظر قرار گرفت که از این تعداد، 734 استاندارد، تجدید نظر و 1460 پیش نویس استاندارد جدید تدوین شده است.
فرهنگ استاندارد در دولت یازدهم
نیره پیروزبخت، رئیس سازمان ملی استاندارد ایران در یادداشتی که صبح امروز در روزنامه شرق منتشر شد به بیان فرهنگ استاندارد در دولت یازدهم پرداخت.
دیدار نوروزی رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با همکاران سازمان و پژوهشگاه استاندارد
رییس سازمان ملی استاندارد ایران در دیدار نوروزی امروز، سه شنبه 15 فروردین با همکاران بر تحقق شعار اقتصاد مقاومتی، اشتغال و تولید تاکید کرد.
پیام پژوهشگاه استاندارد به مناسبت دوازدهم فروردین
دوازدهم فروردین، روز تبلور اتحاد و ایمان، نویدبخش تجلی حق و حاکمیت نظام اسلامی و به ثمر نشستن نهال اراده و ایستادگی مردمانی اندیشمند و بزرگ است؛ مردمانی که در طوفان ها و صاعقه ها، دست در دست یکدیگر، تنها به سرافرازی وطن می اندیشند.
دفتر آناليز ريسك