کانال رسمی تلگرام پژوهشگاه استاندارد

تبریک پژوهشگاه استاندارد به مناسبت فرارسیدن عید سعید فطر
روز عید فـطـر، روز شادمانی پارسایان و پرهیزگارانی است که با برچیدن زنجیر تعلقات مادی و مهار خواهش های نفسانی خویش درخواست توبه و بازگشتشان به درگاه خداوند یکتا مقبول افتاده است.
تالیف کتاب شناخت ساختار پروتئینی پنیر
کتاب «شناخت ساختار پروتئینی پنیر» از کتاب‌های تخصصی در حوزه صنایع شیر به شمار می آید که اخیراً توسط مهرناز امینی فر عضو هیأت علمی پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی پژوهشگاه استاندارد به عنوان یکی از مولفین کتاب، در 152 صفحه تدوین و توسط انتشارات سازمان جهاد دانشگاهی تهران منتشر شده‌ است.
تازه های استانداردهای ملی ایران چاپ شده در فروردین و اردیبهشت ماه سال1397 در حوزه های مرتبط با پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی
با مشارکت همکاران پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی، تعدادی استاندارد در کمیته‌های ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شماره‌دهی در فروردین و اردیبهشت ماه سال 1397 به چاپ رسید.
تازه های استانداردهای ملی ایران چاپ شده در فروردین و اردیبهشت ماه سال1397 در حوزه های مرتبط با پژوهشکده برق، مکانیک و ساختمان
با مشارکت همکاران پژوهشکده برق، مکانیک و ساختمان، تعدادی استاندارد در کمیته‌های ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شماره‌دهی در فروردین و اردیبهشت ماه سال 1397 به چاپ رسید.
تازه‌های استانداردهای ملی ایران چاپ شده در فروردین و اردیبهشت ماه سال1397 در حوزه‌های مرتبط با پژوهشکده شیمی و پتروشیمی
با مشارکت همکاران پژوهشکده شیمی و پتروشیمی و دفاتر ستادی، تعدادی استاندارد در کمیته‌های ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شماره‌دهی در فروردین و اردیبهشت ماه سال 1397 به چاپ رسید.
انجام طرح تحقیقاتی با عنوان "بررسی ویژگی‌های روغن گلرنگ تهیه شده به روش پرس سرد"
طرح تحقیقاتی "بررسی ویژگی‌های روغن گلرنگ تهیه شده به روش پرس سرد" توسط اعضای هیات علمی پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی پژوهشگاه استاندارد و با همکاری موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه بذر و نهال، مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهاد کشاورزی، دانشگاه تبریز و شرکت توسعه کشت دانه‌های روغنی انجام شد.
حضور در دوازدهمین اجلاس کمیتهISO/TC6/SC2/WG6  کاغذ و مقوا به شیوه WEBEX
دوازدهمین جلسه کارگروه 6 از کمیته ISO/TC6/SC2 با موضوع آزمون میکروبیولوژی کاغذ و مقوا در تاریخ 13 لغایت 18 ماه می سال 2018 مطابق با 23 لغایت 28 اردیبهشت ماه 1397 در شهر سئول کره جنوبی برگزار شد.
شهر رمضان الذی انزل فیه القرآن
حلول ماه مبارک رمضان بر همه مسلمانان به ویژه همکاران پژوهشگاه استاندارد گرامی باد.
کارشناس پژوهشکده برق، مکانیک و ساختمان موفق به دریافت گواهی ثبت اختراع گردید
حسین رسول نژاد کارشناس پژوهشکده برق، مکانیک و ساختمان پژوهشگاه استاندارد، موفق به دریافت گواهی ثبت اختراع و چاپ دو مقاله شد.
انتخاب طرح پژوهشی پژوهشگاه استاندارد در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
طرح پژوهشی "نظارت بر اجرای ارتقای برچسب انرژی کولرهای آبی، یخچال و فریزر" که توسط حسین درایتی از کارشناسان پژوهشکده برق، مکانیک و ساختمان انجام شده‌است، بعنوان طرح پژوهشی برگزیده در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انتخاب شد.
دفتر آناليز ريسك