کانال رسمی تلگرام پژوهشگاه استاندارد

امضای تفاهم‌نامه همکاری پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی با شرکت معیار دانش پارس
به منظور تبادل اطلاعات، تجربیات و استفاده از توانمندی‌های علمی و فنی، تفاهم‌نامه همکاری بین فرزانه انصاری رییس پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی پژوهشگاه استاندارد و سید امین اسماعیلیان مدیرعامل شرکت معیار دانش پارس، امضاء شد.
ارزیابی فعالیت ضدعفونی‌کنندگی دستگاه پنل نورانی، درگروه پژوهشی میکروبیولوژی پژوهشگاه استاندارد
طراحی آزمون جهت ارزیابی فعالیت ضدعفونی‌کنندگی دستگاه پنل نورانی با استفاده از تجرییات و دانش فنی متخصصین گروه پژوهشی میکروبیولوژی پژوهشگاه استاندارد انجام شد.
برگزاری دوره آموزشی صحه‌گذاری روش‌های شستشو (Validation CIP) در صنایع مختلف
دوره آموزشی صحه‌گذاری روش‌های شستشو (Validation CIP) در صنایع مختلف، توسط مژگان حیدرپور کارشناس پژوهشگاه استاندارد و با همکاری شرکت پاکروپارت در سالن همایش‌های صدا و سیما برگزار گردید.
مشارکت پژوهشگاه استاندارد در برگزاری سمپوزیوم کشوری مقاومت میکروبی
مقاومت میکروبی یک معضل جهانی می‌باشد که طی سالیان گذشته گستره آن فزونی یافته است و در دهه آتی یکی از چالش‌های بهداشتی پیش رو خواهد بود. با توجه به اهمیت موضوع، دومین سمپوزیوم کشوری اپیدمیولوژی با موضوع "مقاومت میکروبی" در تاریخ 16 اسفندماه در انستیتو پاستور ایران برگزار‌شد.
تالیف کتاب چمن مصنوعی
کتاب «چمن مصنوعی» توسط آقایان روح‌اله سمنانی رهبر، رضا قاسمی و سعید ترکاشوند، محققان پژوهشگاه استاندارد و شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور منتشر شد.
طرح پژوهشی ساخت دستگاه‌های آزمون دوام و عملکرد تشک خواب ماشینی
طرح پژوهشی با عنوان "‌بررسی و تعیین ویژگی‌های عملکردی و الزامات کیفی تشک‌های خواب ماشینی و طراحی و ساخت دستگاه‌های آزمون کارآیی و دوام آن‌ها" در گروه پژوهشی نساجی و چرم به اتمام رسید.
برگزاری کارگاه آموزشی تعیین ماهیت کالاهای نساجی
گروه پژوهشی نساجی و چرم کارگاه آموزشی با عنوان "تعیین ماهیت کالاهای نساجی" را در تاریخ 96/11/04 در محل سالن اجتماعات پژوهشکده شیمی و پتروشیمی برگزار نمود.
پیام تبریک پژوهشگاه استاندارد به مناسبت فرارسیدن نوروز 1397
فرا رسیدن سال نو، همواره نویدبخش اندیشه‌های نو، کردار نو و تصمیم‌های نو برای آینده است. آینده‌ای که امید است با غلبه بر دشواری‌ها و مشکلات، بهتر از گذشته باشد.
نوروز بر شما مبارک و روز و روزگارتان سرشار از نیک‌بختی باد...
اعلام نتایج مسابقات صندلی اداری استاندارد 1396 SOCC و مبلمان صادارتی ایران (مبلمان منزل) 1396 IFEC
دو مسابقه مبلمان صندلی اداری استاندارد و مبلمان صادارتی ایران (مبلمان منزل) با همکاری پژوهشگاه استاندارد، اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان مبلمان ایران و شرکت نیکان کیفیت‌اندیش در سال 1396 برگزار گردید.
پیام تبریک به مناسبت فرارسیدن سالروز ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س)
سالروز میلاد زهرای اطهر و الگوی کامل زن مسلمان که بدرستی نام روز مادر و روز زن به خود گرفته بر عموم زنان سخت کوش میهن بویژه زنان متعهد پژوهشگاه استاندارد خجسته باد.
دفتر آناليز ريسك