کانال رسمی تلگرام پژوهشگاه استاندارد

پژوهشگاه استاندارد شمالغرب کشور افتتاح شد.
رئیس پژوهشگاه استاندارد در آئین افتتاح اولین پژوهشگاه استاندارد شمالغرب کشور در اداره کل استاندارد آذربایجان شرقی گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده 9 پژوهشگاه منطقه ای استاندارد در سطح کشور راه اندازی می شود.
کارگاه آشنایی با آیین نامه ارتقاء مرتبه اعضاء هیأت علمی در پژوهشگاه استاندارد برگزار شد.
کارگاه آشنایی با آیین نامه ارتقاء مرتبه اعضاء هیأت علمی، توسط مدرس جناب آقای دکتر محمود کمره ای استاد تمام دانشگاه تهران و جمعی از اعضاء هیأت علمی پژوهشگاه استاندارد روز سه شنبه مورخ 95/12/03 در محل سالن جلسات پژوهشکده شیمی و پتروشیمی برگزار شد.
سازمان استاندارد مکلف به تدوین نقشه راه تحول نظام استانداردسازی شد.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی سازمان استاندارد را مکلف کردند که در مدت 6 ماه نسبت به تدوین و اجرای سند جامع و نقشه راه تحول نظام استانداردسازی کشور و مدیریت کیفیت در کشور اقدام کند.
حکم رییس سازمان ملی استاندارد تمدید شد.
محمد شریعتمداری، معاون اجرایی رییس جمهور درجمع مدیران سازمان ملی استاندارد ایران ضمن تبریک تمدید حکم ریاست این سازمان در دوره جدید گفت: سازمان استاندارد شتاب دهنده توسعه در ایران است.
استاندارد خدمات آموزش زبان های خارجی برای ارتقای کیفیت فضای آموزشی تدوین شد.
کنفرانس بین المللی انجمن مدرسان زبان انگلیسی ایران، بعدازظهر روز چهارشنبه مورخ 20 بهمن در هتل پارسیان آزادی برگزار شد.
پیام رییس سازمان ملی استاندارد ایران به مناسبت سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
اماما! آنگاه که تو آمدی، کلامت بوی وحی داشت و سخن دلنشینت آهنگ ندای انبیا. نفست برای امت چون دم مسیح بود و خروشت بر بیدادگران چون خروش کلیم .
اولین استاندارد منسوج نانو تدوین شد.
اولین استاندارد ملی محصول محور فناوری نانو بر پایه مطالعات و تحقیقات انجام شده در پژوهشکده‌های صنایع غذایی و کشاورزی و شیمی و پتروشیمی پژوهشگاه استاندارد، تحت عنوان «کالاهای نساجی با خاصیت ضدمیکروبی- روش‌های آزمون» چاپ شد.
کارگاه ملی مقدمه ای بر آنالیز ریسک در ایمنی مواد غذایی به منظور دستیابی به اهداف راهبردی کدکس برگزار شد.
کارگاه ملی با عنوان «مقدمه ای بر آنالیز ریسک در ایمنی مواد غذایی به منظور دستیابی به اهداف راهبردی کدکس» در تاریخ 95/11/10 در سازمان ملی استاندارد برگزار شد.
صدور نخستین گواهینامه تایید صلاحیت مراکز برگزارکننده آزمون مهارت
نخستین گواهینامه تایید صلاحیت مراکز برگزارکننده آزمون مهارت بر اساس الزامات استاندارد بین المللی ISO/IEC 17043 توسط مرکز ملی تایید صلاحیت ایران صادر شد.
پیام تسلیت پژوهشگاه استاندارد به مناسبت ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی
ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی را به ملت ایران، رهبر معظم انقلاب و خانواده ایشان تسلیت گفته و از خداوند مهربان برای آن مرحوم غفران الهی و علو درجات آرزومندیم.
دفتر آناليز ريسك