کانال رسمی تلگرام پژوهشگاه استاندارد

اخبار

تصویب پیشنهاد جدا شدن ذرت دامی از دامنه کاربرد استاندارد ذرت در اجلاسیه کمیته مواد غذایی ایزو
آخرین اجلاس گروه مشورتی کمیته مواد غذایی ایزو (CAG)، در روز های 30 نوامبر و 1 دسامبر 2017 برابر با 9 و 10 آذر 1396 در محل استاندارد فرانسه (AFNOR) واقع در شهر پاریس برگزار گردید.
پیام تبریک به مناسبت فرارسیدن میلاد با سعادت حضرت محمد مصطفی(ص) و امام جعفر صادق(ع)
میلاد رسول اکرم حضرت محمد مصطفی(ص) وپیشوای ششم شیعیان جهان امام جعفر صادق(ع) مبارک باد.
کارگاه آموزشی "نقش سازمان ملی استاندارد در ارتقاء فن آوری تجارت سالم کالا و مواد سبز"
کارگاه نقش استاندارد در ارتقاء فن‌آوری و تجارت سالم کالا و مواد سبز با تاکید بر حفاظت لایه ازون در سالن شهید برزگری سازمان ملی استاندارد در کرج برگزار شد.
تولید لایه نازک نانوساختار TiO2 آلاییده با کربن بر روی بستر شیشه با شفافیت بالا توسط کارشناس پژوهشکده برق، مکانیک و ساختمان
اختراع حسین رسول نژاد از همکاران پژوهشکده برق، مکانیک و ساختمان در خصوص “تولید لایه نازک نانوساختار TiO2 آلاییده با کربن بر روی بستر شیشه با شفافیت بالا” مورد داوری و ثبت در اداره کل ثبت اختراعات قرار گرفت.
ارتقاء مرتبه علمی زهرا پیراوی ونک از استادیاری به دانشیاری
زهرا پیراوی ونک عضو هیات علمی پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی، از مرتبه استادیاری به دانشیاری ارتقاء پیدا کرد.
تازه های استانداردهای ملی ایران چاپ شده در نیمه اول آبان ماه سال 1396 در حوزه های مرتبط با پژوهشکده برق، مکانیک و ساختمان
با مشارکت همکاران پژوهشکده برق، مکانیک و ساختمان، تعدادی استاندارد در کمیته‌های ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شماره‌دهی در نیمه اول آبان ماه سال 1396 به چاپ رسید.
تازه‌های استانداردهای ملی ایران چاپ شده در نیمه اول آبان ماه سال 1396 در حوزه‌های مرتبط با پژوهشکده شیمی و پتروشیمی
با مشارکت همکاران پژوهشکده شیمی و پتروشیمی، تعدادی استاندارد در کمیته‌های ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شماره‌دهی در نیمه اول آبان ماه سال 1396 به چاپ رسید.
تدوین اولویت‌های بخش‌خصوصی برای مشارکت در پروژه‌های آتی نفت
در چهارمین نشست کمیسیون انرژی و محیط زیست اتاق تهران، علاوه بر آنکه روی نهاد صدور گواهینامه کیفیت قطعات و تجهیزات صنعت نفت بحث و تبادل‌نظر شد، گزارشی از نشست اخیر انجمن‌های فعال و صنعتگران حوزه نفت با مشاور ارشد صنعتی وزیر نفت و نتایج به دست آمده از این گردهمایی نیز ارائه شد.
تازه‌های استانداردهای ملی ایران چاپ شده در نیمه دوم مهر ماه سال1396 در حوزه‌های مرتبط با پژوهشکده شیمی و پتروشیمی
با مشارکت همکاران پژوهشکده شیمی و پتروشیمی، تعدادی استاندارد در کمیته‌های ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شماره‌دهی در نیمه دوم مهر ماه سال 1396 به چاپ رسید.
تازه های استانداردهای ملی ایران چاپ شده در نیمه دوم مهر ماه سال 1396 در حوزه های مرتبط با پژوهشکده برق، مکانیک و ساختمان
با مشارکت همکاران پژوهشکده برق، مکانیک و ساختمان، تعدادی استاندارد در کمیته‌های ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شماره‌دهی در دهه دوم مهر ماه سال 1396 به چاپ رسید.
دفتر آناليز ريسك