کارگاه های آموزشی برگزار شده توسط گروه فرآورده های غذایی، حلال و کشاورزی شامل موارد زیر است:
- ارزیابی ریسک در مواد غذایی
- اعتبار بخشی روش های آزمون
- آشنایی با آزمون های شیمیایی فرآورده های گوشتی
- آشنایی با روند تدوین استانداردهای بین المللی
- آشنایی با کمیته فنی مواد غذایی ایزو
- استاندارد سازی کشاورزی (عملیات خوب کشاورزی و تولید محصول سالم استاندارد ملی 11000)
دوره های آموزشی برگزار شده توسط گروه فرآورده های غذایی، حلال و کشاورزی شامل موارد زیر است:
- کنترل کیفی شکر و قند (حبه، کله، کلوخه)
- کنترل کیفی چای
- کنترل کیفی پودر کاکائو –قهوه
- کنترل کیفی آدامس
- کنترل کیفی عسل
- آزمون های فیزیکوشیمیایی انواع آب آشامیدنی
- آزمون های فیزیکوشیمیایی انواع روغن
- آزمون های تخصصی و تعیین تقلبات روغن زیتون
- آزمون های فیزیکوشیمیایی فرآورده های لبنی
- آزمون های فیزیکوشیمیایی انواع کمپوت و کنسرو
- آزمون های فیزیکوشیمیایی شیرینی،کیک، کلوچه و ویفر
- آزمون های فیزیکوشیمیایی گندم، آرد، نان
- انواع رشته و ماکارونی (پاستا)
- آزمون های فیزیکوشیمیایی فرآورده های گوشتی
- آزمون های فیزیکوشیمیایی خوراک دام
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی انواع آب میوه ه
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی نوشابه های گازدار، نوشیدنی مالت، نوشیدنی گازدار
- شناسایی رنگ های مصنوعی و اندازه گیری مواد نگهدارنده در مواد غذایی
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی زعفران
- آزمون های فیزیکی و شیمیایی نمک