اتمام طرح پژوهشی تعیین روش بهینه برای اندازه‌گیری اکراتوکسین A در عصاره و نوشیدنی مالت در پژوهشگاه استاندارد

طرح پژوهشی با عنوان «تعیین روش بهینه برای اندازه‌گیری اکراتوکسین A در عصاره و نوشیدنی مالت» در پژوهشگاه استاندارد در تاریخ 1400/01/29 به پایان رسید. این طرح در مدت زمان 12 ماه در پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده‌های کشاورزی توسط همکاران به منظور «تعیین روش بهینه و صحه گذاری شده برای اندازه گیری میزان اکراتوکسین A در عصاره و نوشیدنی مالت به منظور تدوین استاندارد ملی روش آزمون» انجام شده است.با توجه به اینکه در حال حاضر روش آزمون معتبر و صحه‌گذاری شده برای اندازه‌گیری اکراتوکسین A در عصاره مالت و نوشیدنی مالت، درکشور وجود ندارد و در خصوص میزان اکراتوکسین A در این فرآورده‌ها، بر اساس روش‌های معتبر، تحقیقی در کشور صورت نگرفته است با استفاده از نتایج حاصل از این مطالعه می‌توان استاندارد روش آزمون را تدوین کرده و میزان اکراتوکسین A در این فرآورده‌ ها را نیز پایش کرد.

 

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ ۰۰:۱۷
تعداد بازدید : ۶۲۹