طرح پژوهشی با عنوان" بررسی ویژگی های روغن،
میزان قند کل و ساکارز در انواع بستنی شیری با چربی گیاهی و بستنی یخی میوه ای
موجود در بازار" در پژوهشگاه استاندارد در تاریخ بیست و دوم اردیبهشت ماه، به پایان رسید .
این طرح در مدت زمان 9 ماه در پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی توسط
همکاران به منظور فراهم سازی اطلاعات از وضعیت موجود فاز چربی در بستنی های شیری
با چربی گیاهی و نیز محدوده قند کل در بستنی های یخی میوه ای و ارایه آن به
کمیسیون های فنی تدوین استاندارد ملی ایران شماره 2450 "بستنی- ویژگی ها و
روش های آزمون" جهت تصمیم گیری در خصوص تعیین محدوده های مذکور انجام شده است .