انجام طرح پژوهشی: بررسی ویژگی های روغن، میزان قند کل و ساکارز در انواع بستنی شیری با چربی گیاهی و بستنی یخی میوه ای موجود در بازار

طرح پژوهشی با عنوان" بررسی ویژگی های روغن، میزان قند کل و ساکارز در انواع بستنی شیری با چربی گیاهی و بستنی یخی میوه ای موجود در بازار" در پژوهشگاه استاندارد در تاریخ بیست و دوم اردیبهشت ماه، به پایان رسید . این طرح در مدت زمان 9 ماه در پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی توسط همکاران به منظور فراهم سازی اطلاعات از وضعیت موجود فاز چربی در بستنی های شیری با چربی گیاهی و نیز محدوده قند کل در بستنی های یخی میوه ای و ارایه آن به کمیسیون های فنی تدوین استاندارد ملی ایران شماره 2450 "بستنی- ویژگی ها و روش های آزمون" جهت تصمیم گیری در خصوص تعیین محدوده های مذکور  انجام شده است .


۲۵ خرداد ۱۴۰۰ ۱۷:۵۷
تعداد بازدید : ۹۸۴