با مشارکت همکاران پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی، تعدادی استاندارد در کمیتههای ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شمارهدهی در آذر ماه سال 1397 به چاپ رسید.
بنا به گزارش دفتر تدوین پژوهشگاه، با مشارکت همکاران پژوهشکده غذایی و کشاورزی، استانداردهای ملی ایران به شرح زیر در کمیته¬های ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شماره دهی در آذر ماه سال 1397 به چاپ رسید.
این استانداردها در قسمت مرتبط با فهرست استانداردهای ملی در سایت سازمان به آدرس
www.isiri.gov.ir قابل دسترسی است.
| ردیف |
عنوان استاندارد |
نوع استاندارد |
شماره استاندارد |
نام دبیر |
| 1
|
میکروبیولوژی
زنجیره مواد غذایی-آماده سازی آزمایه، سوسپانسیون اولیه و رقت های اعشاری برای
آزمون میکروبیولوژی قسمت 2:مقررات ویژه برای آماده سازی گوشت و فراورده های آن
|
ویژگیها |
8923-2
(تجدید نظر اول)
|
زهره
پور اعتدال
|
| 2
|
میکروبیولوژی
زنجیره مواد غذایی-آماده سازی آزمایه،سوسپانسیون اولیه و رقت های اعشاری برای
آزمون میکروبیولوژی-قسمت 3:مقررات ویژه برای آماده سازی ماهی و فراورده های آن
|
ویژگیها |
8923-3
(تجدیدنظر اول)
|
زهره
پور اعتدال
|
| 3
|
میزان
فعالیت آبی در مواد غذایی
|
راهنما |
15573 |
اکرم
السادات فیاضی
|