چاپ کتاب «فیزیک مواد غذایی- کاربردها و اندازه‌گیری ویژگی‌های فیزیکی»

کتاب «فیزیک مواد غذایی- کاربردها و اندازه‌گیری ویژگی‌های فیزیکی» توسط انتشارات پژوهشگاه استاندارد به چاپ رسید. فیزیک مواد غذایی و بررسی شاخص‌های فیزیکی مواد غذایی از مهم ترین نیازهای ابتدایی مرتبط با علم و صنعت مواد غذایی است. درک صحیح خواص فیزیکی مرتبط با مواد اولیه مورد استفاده و همچنین محصولات نهایی غذایی این امکان را فراهم می کند که با تلفیق با سایر حوزه های علم مانند شیمی و میکروبیولوژی، مواد غذایی با ویژگی های کیفی مطلوب را تولید و هم چنین از ضایعات غذایی جلوگیری کرد. این کتاب منبعی جامع و مفید در زمینه فیزیک و ویژگی های فیزیکی مواد غذایی است که در آن اصول و تئوری‌های پایه‌ای علمی با زبان ساده و واضح شرح داده شده است و پیاده‌سازی این مطالب با مثال‌هایی که حاصل تجربه سال‌ها تدریس و تحقیق مولفین بوده برای کمک به فهم مطالب انجام شده است. با بررسی منابع موجود در این زمینه می‌توان دریافت که این کتاب انتخاب بسیار مناسبی برای درک مفاهیم اساسی و روشهای علمی در فیزیک مواد غذایی بوده و برای پژوهشگران صنایع غذایی، دانشجویان و کارشناسان قابل استفاده است.

این کتاب شامل 680 صفحه بوده و توسط احسان پرندی پژوهشگر دانشگاه تهران، معصومه محمودی میمند عضو هیات علمی پژوهشگاه استاندارد، مریم محمدی کارشناس پژوهشی پژوهشگاه استاندارد، نازنین مصلح و هادی گودرزوند کارشناسان اداره کل استاندارد استان البرز ترجمه شده است.

۲۵ آبان ۱۴۰۰ ۱۶:۰۴
تعداد بازدید : ۴۵۷