همکاری کارشناس پژوهشگاه استاندارد در تالیف کتاب اصول و مبانی مهندسی برق

کتاب اصول و مبانی مهندسی برق نوشته سینا یوسفی صدر کارشناس پژوهشگاه استاندارد و شورانگیز شمس شمس آباد فراهانی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی توسط انتشارات گسترش علوم پایه به چاپ رسیده است. این کتاب منبعی جامع و مفید در زمینه مبانی مهندسی برق  و ویژگی های  تحلیل مدار است که در آن اصول پایه‌ای علمی در خصوص تحلیل مدارات الکترونیکی و روش های آن شرح داده شده است و همچنین  مثال‌هایی که حاصل تجربه سال‌ها تدریس مولفین بوده برای کمک به دانشجویان و پژوهشگران در حوزه برق و الکترونیک انجام شده است. با بررسی منابع موجود در زمینه کتب برق می‌توان دریافت که این کتاب ضمن ارایه روش های تحلیلی و مثال های کاربردی برای درک مفاهیم اساسی و روشهای علمی در تجزیه و تحلیل مدارهای الکتریکی و الکترونیکی است. این کتاب برای دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی در رشته‌های مهندسی برق، الکترونیک، مکاترونیک، الکتروتکنیک و ابزاردقیق و نیز درس مبانی مهندسی برق برای دانشجویان سایر رشته‌های مهندسی قابل استفاده است.