با مشارکت همکاران پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی، تعدادی استاندارد در کمیتههای ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شمارهدهی در آبان ماه سال 1397 به چاپ رسید.
به گزارش دفتر امور تدوین پژوهشگاه، با مشارکت همکاران پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی، استانداردهای ملی ایران به شرح زیر در کمیتههای ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شمارهدهی در آبان ماه سال 1397 به چاپ رسید.
این استانداردها در قسمت مرتبط با فهرست استانداردهای ملی در سایت سازمان به آدرس
www.isiri.gov.ir قابل دسترسی است.
| ردیف |
عنوان استاندارد |
نوع استاندارد |
شماره استاندارد |
نام دبیر |
| 1
|
نخود
|
ویژگی و
روش آزمون
|
96
|
معصومه
محمودی میمند
|
| 2
|
دانه
کنجد
|
ویژگی و
روش آزمون
|
323
(اصلاحیه
شماره 1)
|
معصومه
محمودی میمند
|
| 3
|
خوراک انسان و دام-کنترل کیفیت تجزیه ای و روش اجرایی صحه گذاری و روش آزمون اندازه گیری باقی مانده آفت کش ها
|
راهنما
|
15570
|
معصومه
محمودی میمند
|
| 4
|
کنسرو
ذرت شیرین
|
ویژگی و
روش آزمون
|
2789
(تجدید
نظر دوم)
|
منصوره
مظاهری
|
| 5
|
لواشک
|
ویژگی و روش آزمون
|
3308
(تجدید
نظردوم)
|
منصوره
مظاهری
|
| 6
|
ارزیابی بیولوژیکی وسایل پزشکی-قسمت 5:آزمون های سمیت سلولی برون تنی
|
روش
آزمون
|
5-7216
|
احسان
زایر زاده
|
| 7
|
روغن
کنجد-آیین کار تولید بهداشتی
|
روش
آزمون
|
14955
|
لادن
رشیدی
|
| 8
|
آزمون
سمیت مواد شیمیایی-حساسیت پوستی
|
راهنما
|
15566
|
تیمور
شکری
|
| 9
|
آزمون
سمیت مواد شیمیایی-مطالعه سمیت عصبی تکاملی
|
راهنما
|
15567
|
تیمور
شکری
|
| 10 |
آزمون
سمیت مواد شیمیایی-خورندگی/تحریک زایی حاد پوستی
|
راهنما
|
15568
|
تیمور
شکری
|