برگزاری جلسه با نماینده شرکت دانش بنیان متقاضی خدمات مشاوره استانداردسازی در پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانه های مدیریت

در راستای تکلیف قانونی پژوهشگاه استاندارد مطابق با بسته تحولی بهار خدمت در دولت مردمی، با محوریت رشد تولید کیفی و حمایت از تولید محصولات دانش بنیان، جلسه ای به درخواست نماینده شرکت دانش بنیان تولید کننده محصول مرتبط با اطفای حریق در تاریخ 1 شهریور 1402 در سالن جلسات پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانه های مدیریت برگزار شد.

در این جلسه ضمن معرفی محصول مربوطه توسط نماینده شرکت و معرفی خدمات قابل ارائه توسط سرپرست پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانه های مدیریت، درخواست شرکت مذکور مورد بررسی قرار گرفت. در پایان مقرر شد بررسی درخواست و مستندات مربوط به اظهارات شرکت مذکور و برگزاری جلسات آتی با این شرکت با مشارکت همکاران متخصص از پژوهشکده های شیمی و پتروشیمی و فناوری و مهندسی پژوهشگاه انجام شود.