برگزاری جلسه کارشناسان پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانه های مدیریت با نماینده شرکت دانش بنیان در زمینه محصولات چوبی

در حاشیه برگزاری نمایشگاه دستاوردهای کشاورزی و امنیت غذایی دانش بنیان البرز در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، جلسه ای در تاریخ 6 شهریورماه 1402 با حضور همکاران پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانه های مدیریت پژوهشگاه استاندارد با شرکت دانش بنیان در زمینه محصولات چوبی در محل نمایشگاه، برگزار گردید. در این جلسه خدمات استانداردسازی قابل ارائه توسط پژوهشگاه استاندارد به شرکت مربوطه معرفی شد.

شایان ذکر است این سلسله جلسات در راستای تکلیف قانونی پژوهشگاه مطابق با بسته تحولی بهار خدمت در دولت مردمی، با محوریت رشد تولید کیفی و حمایت از تولید محصولات دانش بنیان، برگزار شده و به طور مستمر ادامه دارد.