برگزاری جلسه کارشناسان پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانه های مدیریت با نمایندگان چند شرکت فعال در زمینه تولید محصولات دانش بنیان مرتبط با کشاورزی و امنیت غذایی

با حضور همکاران پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانه های مدیریت پژوهشگاه استاندارد در نمایشگاه دستاوردهای کشاورزی و امنیت غذایی دانش بنیان البرز در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، جلساتی با نمایندگان چند شرکت دانش بنیان در زمینه کشاورزی و امنیت غذایی در تاریخ ۸ شهریور ماه ۱۴۰۲ برگزار گردید. در این جلسات ضمن آشنایی با محصولات دانش بنیان تولید شده، خدمات استانداردسازی قابل ارائه توسط پژوهشگاه استاندارد به شرکت های مذکور معرفی شد. شایان ذکر است این جلسات در راستای تکلیف قانونی پژوهشگاه استاندارد مطابق با بسته تحولی بهار خدمت در دولت مردمی با محوریت رشد تولید کیفی و حمایت از تولید محصولات دانش بنیان، انجام شده است و به طور مستمر ادامه خواهد داشت.