جلسه کارشناسان پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانه های مدیریت با مسئولان پارک علم و فناوری دانشگاه شریف

در راستای اجرای بسته تحولی بهار خدمت در دولت مردمی، با محوریت رشد تولید کیفی و حمایت از تولید محصولات دانش بنیان، روز شنبه 11 شهریور 1402 همکاران پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانه های مدیریت در جلسه ای با حضور مدیر فناوری و کارشناس توسعه کسب و کار پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف در خصوص ظرفیت های همکاری مشترک و خدمات قابل ارائه استانداردسازی پژوهشگاه استاندارد، مذاکره کردند.  در این جلسه مواردی از جمله عقد قرارداد مشاوره در چارچوب ضوابط مربوط، عقد تفاهم نامه فی مابین، برگزاری دوره ­های آموزشی با موضوع استانداردسازی و شیوه نامه دانش نماد و اجرای مشاوره دانش نماد برای شرکت های دانش بنیان زیرمجموعه پارک علم و فناوری دانشگاه شریف مطرح گردید و مورد استقبال مسئولان پارک علم و فناوری قرار گرفت. در پایان مقرر شد طی جلسات آتی نحوه اجرایی نمودن فعالیت ها با حضور متخصصین مرتبط بررسی گردد.