سلسله نشست های عارضه یابی و رفع چالش های استاندارد سازی در واحد های تولیدی نشست دهم پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی-گروه غذایی کوروش

پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی در راستای ایفای نقشی فعال در خصوص عارضه یابی و رفع چالش های صنعت، اقدام به برگزاری جلسات مشترک با صنایع بزرگ غذایی جهت مساّله یابی و رفع چالش های مرتبط با پیاده سازی استانداردها نموده است. در این راستا جلسه مشترکی با حضور رییس پژوهشگاه استاندارد، نمایندگان پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی و مدیرعامل صنایع غذایی کوروش در دفتر ریاست پژوهشگاه استاندارد تشکیل شد. در این جلسه دکتر حاجی خانی و دکتر فرجی به نقش و ظرفیت های قانونی پژوهشگاه استاندارد در بروزرسانی استاندارد ها و تدوین استاندارد های پژوهش محور (ماده 5 قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد)، عارضه یابی و رفع چالش های استاندارد سازی در واحد های تولیدی (ماده 21 بسته تحولی بهار خدمت در دولت مردمی سازمان ملی استاندارد) و همچنین ارائه خدمات مشاوره ای استاندارد سازی محصولات دانش بنیان (ماده 22 بسته تحولی بهار خدمت) پرداختند. مدیر عامل شرکت صنایع غذایی کوروش ضمن معرفی ظرفیت های شرکت و نقش آن در تامین و توزیع کالاهای اساسی در کشور به بیان چالش های بزرگ ملی این شرکت مانند عدد آنیزیدین در روغن های خام وارداتی و همچنین مشکلات در خصوص تامین نهاده های دامی پرداختند. در این جلسه چالش های مربوط به استاندارد ملی ایران شماره 322 "کنجاله دانه آفتابگردان مورد مصرف در خوراک دام و طیور و آبزیان-ویژگی ها و روش های آزمون" به صورت مفصل مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و با توجه به اهمیت تنوع بخشی به منابع تامین نهاده های دامی به عنوان یک ضرورت ملی مقرر شد پژوهشکده صنایع غذایی در اسرع وقت اقدامات لازم را جهت رفع چالش های موجود در این زمینه انجام دهد. همچنین مقرر شد در خصوص تسریع در انجام طرح پژوهشی عدد آنیزین و بررسی سایر چالش های شرکت جلسات مستمری بین مدیران پژوهشکده و مدیران گروه غذایی کوروش تشکیل و در راستای رفع چالش ها اقدام شود. 

رسانه جدید

۲۰ شهریور ۱۴۰۲ ۱۷:۳۲
روابط عمومی پژوهشگاه استاندارد |
تعداد بازدید : ۲۶۷