نشست بزرگ تخصصی با نمایندگان شرکت کاوشان ناب هستی و شرکت های زیر مجموعه هولدینگ گلرنگ در خصوص"بررسی چالشها و فرصت برای ارتقای کیفیت صنایع غذایی"

در مورخ 28 شهریورماه 1402 جلسه مشترکی با حضور مدیران و اعضای هیات علمی پژوهشکده صنایع غذایی و فراورده های کشاورزی و نمایندگان شرکت کاوشان ناب هستی و 22 نفر از مدیرعاملان، مدیران تحقیق و توسعه و مدیران کنترل کیفیت زیر مجموعه های هولدینگ گلرنگ در مرکز نوآوری پژوهشگاه استاندارد برگزار شد. در این جلسه توانمندی ها و ظرفیت های پژوهشگاه استاندارد و پژوهشکده غذایی توسط سرپرست پژوهشکده غذایی و کشاورزی معرفی شد و سپس تاریخچه ای از سوابق پژوهشهای انجام شده در پژوهشکده به منظور ارتقای کیفیت فراورده های غذایی و بهره وری فرایندهای تولید، عارضه یابی و رفع عدم انطباق های محصولات و نیز امکان توسعه روشهای آزمون و روشهای کاهش آلاینده ها توسط معاون پژوهشکده و رئیس گروه پژوهشی مواد غذایی مباحثی مطرح شد. در ادامه، بررسی اجمالی بر روی چالشهای احصا شده توسط مجموعه گلرنگ در حوزه های صنایع لبنی، افزودنی ها، غلات، شیرینی و شکلات، چای و روغن و نیز استانداردهای مرتبط با محصولات و چالشهای صادرات محصولات غذایی صورت گرفت و مقرر گردید کارگروه های تخصصی مرتبط با هر موضوع، جهت پیشنهاد راهکارهای اجرایی، ارائه پروپوزال های پژوهشی و براورد زمان و هزینه اجرای طرح ها، تشکیل شود. در انتهای جلسه نیز بازدیدی از آزمایشگاه های مایکوتوکسین ها، سنجش آلاینده ها با تجهیزات حساس، آزمایشگاه حلال و آزمایشگاه های تخصصی صنایع غذایی از جمله، آزمایشگاه های روغن، لبنیات و فراورده های گوشتی پژوهشکده غذایی و فراورده های کشاورزی پژوهشگاه استاندارد صورت گرفت.

رسانه جدید

۱ مهر ۱۴۰۲ ۱۰:۱۰
روابط عمومی پژوهشگاه استاندارد |
تعداد بازدید : ۱,۷۵۰
Loading