در راستای اجرای قانون حفاظت از خاک، تجدیدنظر استاندارد های ملی مرز بیشینه آفت کش ها ( به شرح زیر ) که بر اساس سبد مصرف ملی و آفت کش های ثبت شده در کشور به روش ازیابی ریسک به دبیری خانم دکتر رویا نوربخش مدیر ارزیابی ریسک پژوهشگاه انجام شد و اجلاسیه کمیته های ملی صنایع غذایی با حضور نمایندگان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت جهاد کشاورزی، سازمان حفاظت محیط زیست، مراکز آزمایشگاهی، متخصصان و صاحب نظران ذی ربط، در سازمان ملی استاندارد ایران برگزار شد، تصویب و به چاپ رسید و نسخه نهایی استانداردهای ملی اعلام شده از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان ملی استاندارد ایران به نشانیhttp://standard.inso.gov.ir برای بهره برداری کاربران و صاحب نظران در دسترس می باشد. - استاندارد ملی ایران شماره 4-6349، آفت کش ها - مرز بیشینه مانده آفت کش ها در مواد غذایی با منشاء دامی - استاندارد ملی ایران شماره 12581، آفت کش ها - مرز بیشینه مانده آفتکشها- سبزی های میوه ای - استاندارد ملی ایران شماره 12582، آفت کش ها – مرز بیشینه مانده آفت کش ها- سبزی های پیازی،غده ای و ریشه ای - استاندارد ملی ایران شماره 12583، آفت کش ها – مرز بیشینه مانده آفت کش ها- سبزی های برگی - استاندارد ملی ایران شماره 13116، آفت کش ها- مرز بیشینه مانده آفت کش ها- حبوبات - استاندارد ملی ایران شماره 13117، آفت کش ها- مرز بیشینه مانده آفت کش ها- میوه های سردسیری - استاندارد ملی ایران شماره 13118، آفت کش ها - مرز بیشینه مانده آفتکشها- میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری - استاندارد ملی ایران شماره 13119، آفت کش ها- مرز بیشینه مانده آفت کش ها- دانه های روغنی - استاندارد ملی ایران شماره 13120، آفت کش ها – مرز بیشینه مانده آفت کش ها- غلات