آغاز طرح پژوهشی بررسی امکان وجود ناخواسته استخوان و غضروف در تولید سوسیس و کالباس با راهبری پژوهشکده صنایع غذایی، کشاورزی و حلال پژوهشگاه استاندارد در سطح کشور

پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی در راستای ایفای نقشی فعال در خصوص عارضه یابی و رفع چالش های صنعت، اقدام به برگزاری جلسات مشترک با صنایع بزرگ غذایی جهت مساّله یابی و رفع چالش های مرتبط با پیاده سازی استانداردها نموده است. یکی از این چالش ها، وجود ناخواسته استخوان و غضروف در تولید سوسیس و کالباس است که به منظور برطرف کردن آن یک طرح پژوهشی از سوی پژوهشکده غذایی و کشاورزی پژوهشگاه استاندارد پیشنهاد گردید. کلیات این طرح پژوهش در یک جلسه هم اندیشی مورخ 05 مهرماه 1402، با حضور نمایندگان دفتر اجرای استاندارد مواد غذایی سازمان استاندارد، سازمان غذا دارو و آزمایشگاههای کنترل آن سازمان مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد تعداد حداقل 78 نمونه از 13 واحد تولیدی برتر در سرتاسر کشور نمونه برداری شده و سپس نمونه ها در 2 آزمایشگاه پزوهشگاه استاندارد و سازمان غذا دارو مورد آزمون بافت شناسی قرار بگیرند و پس از تکمیل نتایج آزمون، در یک جلسه کارشناسی مورد بررسی قرار گرفته و تصمیم نهایی در خصوص اصلاحیه استانداردهای مرتبط اخذ گردد.

لازم به ذکر است مجریان این طرح آقایان دکتر محمد فرجی و دکتر مازیار تقوی به صورت مشترک می باشند.

رسانه جدید

۱۲ مهر ۱۴۰۲ ۰۷:۴۴
روابط عمومی پژوهشگاه استاندارد |
تعداد بازدید : ۲۰۸