نشست تخصصی مجازی با پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در خصوص تعیین ساز و کار برای استانداردسازی کالاهای دانش بنیان در حوزه کشاورزی و صنایع غذایی

آقای دکتر فرجی سرپرست پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی و خانم دکتر امینی فر سرپرست گروه پژوهشی فرآورده های غذایی، کشاورزی و حلال در جلسه تخصصی که با حضور آقای دکتر امین حجازی سرپرست پژوهشکده بیوتکنولوژی شمال غرب کشور، خانم دکتر کوثری مدیر دپارتمان انتقال فناوری پژوهشگاه بیوتکنوژی و خانم دکتر چنارانی به صورت مجازی شرکت نمودند. در این جلسه به موضوعات مهمی مانند ساز و کار مشاوره استانداردسازی در خصوص کالاهای دانش بنیان در حوزه غذا و کشاورزی پرداخته شد و مراحل مختلف ارزیابی انطباق، ارزیابی ایمنی و مطالعات ارزیابی ریسک، ارزیابی حلیت کالاهای دانش بنیان مورد بحث قرار گرفت. موضوعات مهمی مانند استانداردسازی انواع فرآورده های جدید از ریزجلبک ها، استانداردسازی فرمولاسیون استارتر صنایع لبنی و استانداردسازی آنزیم های تولیدشده از میکروارگانیزم ها از زمینه های مورد درخواست پژوهشکده بیوتکنولوژی برای همکاری های مشترک مطرح شد و در پایان جلسه طرفین به برگزاری جلسات مستمر موضوعی و مکاتبات لازم برای شروع فعالیت تاکید نمودند.

رسانه جدید

۱۸ مهر ۱۴۰۲ ۲۰:۱۱
روابط عمومی پژوهشگاه استاندارد |
تعداد بازدید : ۱۹۶