جلسه طرح ریزی الگوی آزمون مهارت آفلاتوکسین در مواد غذایی در پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانه های مدیریت

در راستای طرح ریزی و اجرای آزمون مهارت «اندازه گیری آفلاتوکسین در مواد غذایی» جلسه ای با حضور متخصصین این حوزه از پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی پژوهشگاه استاندارد، در تاریخ 30 مهرماه 1402 در پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانه های مدیریت با حضور مدیران فنی و کیفی و کارشناسان مرکز آزمون مهارت پژوهشگاه استاندارد برگزار گردید.

در این جلسه نظرات تخصصی خانم دکتر منصوره مظاهری و خانم دکتر رویا نوربخش در زمینه نحوه تامین و آماده سازی مواد اولیه، تولید اقلام آزمون مهارت و الزامات حمل و نقل و بسته بندی اقلام طرح و در این زمینه بحث و تبادل نظر گردید. در نهایت مقرر شد با همکاری متقابل پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی و پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانه های مدیریت پژوهشگاه استاندارد، از خدمات آزمایشگاه آفلاتوکسین پژوهشگاه جهت انجام آزمون های تاییدی و همگنی و پایداری در اجرای این آزمون مهارت استفاده گردد. 

رسانه جدید

رسانه جدید

۱ آبان ۱۴۰۲ ۱۰:۵۶
روابط عمومی پژوهشگاه استاندارد |
تعداد بازدید : ۳۳۶