در راستای طرح ریزی و اجرای آزمون مهارت «اندازه
گیری آفلاتوکسین در مواد غذایی» جلسه ای با حضور متخصصین این حوزه از پژوهشکده
صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی پژوهشگاه استاندارد، در تاریخ 30 مهرماه 1402 در
پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانه های مدیریت با حضور مدیران فنی و کیفی و
کارشناسان مرکز آزمون مهارت پژوهشگاه استاندارد برگزار گردید.
در این جلسه نظرات تخصصی
خانم دکتر منصوره مظاهری و خانم دکتر رویا نوربخش در زمینه نحوه تامین و آماده
سازی مواد اولیه، تولید اقلام آزمون مهارت و الزامات حمل و نقل و بسته بندی اقلام طرح
و در این زمینه بحث و تبادل نظر گردید. در نهایت مقرر شد با همکاری متقابل
پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی و پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانه
های مدیریت پژوهشگاه استاندارد، از خدمات آزمایشگاه آفلاتوکسین پژوهشگاه جهت انجام
آزمون های تاییدی و همگنی و پایداری در اجرای این آزمون مهارت استفاده گردد.