برگزاری جلسه با نماینده شرکت دانش بنیان متقاضی خدمات مشاوره استانداردسازی در زمینه محصول مرتبط با اطفای حریق

در راستای تکلیف قانونی پژوهشگاه مطابق با بسته تحولی بهار خدمت در دولت مردمی، با محوریت رشد تولید کیفی و حمایت از تولید محصولات دانش بنیان، جلسه ای به درخواست نماینده شرکت دانش بنیان تولید کننده محصول مرتبط با اطفای حریق در سالن جلسات پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانه های مدیریت برگزار شد.

در این جلسه ضمن معرفی محصول مربوطه توسط نماینده شرکت و معرفی خدمات قابل ارائه توسط سرپرست پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانه های مدیریت، درخواست شرکت مذکور مورد بررسی قرار گرفت. در پایان مقرر شد در صورت تمایل شرکت مذکور به استفاده از خدمات مشاوره پژوهشگاه، جلسات آتی با مشارکت همکاران متخصص پژوهشکده های شیمی و پتروشیمی و فناوری و مهندسی پژوهشگاه انجام شود.