حضور نماینده پژوهشگاه استاندارد در اجلاسیه کمیته فنی ایزو شیر و فرآورده ها ISO/TC 34/SC 5

اجلاسیه کمیته فنی شیر و فرآورده ها ISO/TC 34/SC 5 با محوریت های زیر در 26 و 27 ژوئن سال 2024 در کشور زیمباوه برگزار شد و نمایندگانی از کشورهای مختلف در آن به صورت حضوری و یا مجازی شرکت نمودند. خانم دکتر مهرناز امینی فر عضو هیات علمی پژوهشگاه استاندارد و دبیر کمیته فنی ایزو شیر و فرآورده ها در دو نشست با محوریت های روش های اندازه گیری و استانداردهای مرتبط با ترکیبات شیر شامل اجزای پروتئینی، سایر ترکیبات نیتروژنی، پروفایل اسیدهای چرب، تعیین فسفولسیپیدها، ترکیب اسیدهای چرب در موقعیت 2 مولکول تری گلیسیرید شیر و نیز روش های اندازه گیری افزودنی ها، باقیمانده های داروهای دامی، ترکیبات کلره، سموم و آلاینده ها در شیر و فرآورده ها به صورت مجازی شرکت و نقطه نظرات فنی را ارایه دادند.

رسانه جدید

۲۷ تیر ۱۴۰۳ ۲۱:۰۱
روابط عمومی پژوهشگاه استاندارد |
تعداد بازدید : ۳۹