اجلاسیه
کمیته فنی شیر و فرآورده ها ISO/TC 34/SC 5 با محوریت های زیر در 26 و 27 ژوئن سال 2024 در
کشور زیمباوه برگزار شد و نمایندگانی از کشورهای مختلف در آن به صورت حضوری و یا
مجازی شرکت نمودند. خانم دکتر مهرناز امینی فر عضو هیات علمی پژوهشگاه استاندارد و
دبیر کمیته فنی ایزو شیر و فرآورده ها در دو نشست با محوریت های روش های اندازه
گیری و استانداردهای مرتبط با ترکیبات شیر شامل اجزای پروتئینی، سایر ترکیبات
نیتروژنی، پروفایل اسیدهای چرب، تعیین فسفولسیپیدها، ترکیب اسیدهای چرب در موقعیت
2 مولکول تری گلیسیرید شیر و نیز روش های اندازه گیری افزودنی ها، باقیمانده های
داروهای دامی، ترکیبات کلره، سموم و آلاینده ها در شیر و فرآورده ها به صورت مجازی
شرکت و نقطه نظرات فنی را ارایه دادند.