نتایج طرح تحقیقاتی با عنوان "بررسی امکان وجود بافت های استخوان و غضروف در سوسیس و کالباس فاقد خمیر گوشت"

نتایج طرح تحقیقاتی با عنوان "بررسی امکان وجود بافت های استخوان و غضروف در سوسیس و کالباس فاقد خمیر گوشت" در جلسه کارشناسی که روز شنبه 23 تیر 1403 در دفتر ریاست پژوهشکده غذایی و کشاورزی برگزار گردید، مورد بررسی قرار گرفت. در این جلسه نمایندگان سازمان غذا و دارو، دفتر نظارت بر اجرای استانداردهای غذایی، پژوهشکده غذایی و کشاورزی و انجمن صنایع فرآورده های گوشتی حضور داشتند. مجری این طرح، پژوهشکده غذایی و کشاورزی پژوهشگاه استاندارد می باشد.

لازم به ذکر است در راستای این طرح تحقیقاتی از 13 واحد تولیدی فرآورده گوشتی منتخب در سرتاسر کشور بازدید و تعداد 70 نمونه از آنها تهیه شد. آزمون بافت شناسی روی نمونه های مذکور انجام گردیده و حدود 2500 عدد لام از آنها تهیه و مورد بررسی قرار گرفت.

 رسانه جدید

۳۰ تیر ۱۴۰۳ ۱۸:۳۹
روابط عمومی پژوهشگاه استاندارد |
تعداد بازدید : ۲۵