با مشارکت همکاران پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی، تعدادی استاندارد در کمیتههای ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شمارهدهی در فروردین و اردیبهشت ماه سال 1397 به چاپ رسید.
بنا به گزارش دفتر تدوین پژوهشگاه، با مشارکت همکاران پژوهشکده غذایی و کشاورزی، استانداردهای ملی ایران به شرح زیر در کمیتههای ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شماره دهی در فروردین و اردیبهشت ماه سال 1397 به چاپ رسید.
این استانداردها در قسمت مرتبط با فهرست استانداردهای ملی در سایت سازمان به آدرس
www.isiri.gov.ir قابل دسترسی است.
| ردیف |
عنوان استاندارد |
نوع استاندارد |
شماره استاندارد |
نام دبیر |
| 1
|
عرقیات گیاهی و گلاب-اندازه گیری اتانول و
متانول به روش کروماتوگرافی گازی
|
روش آزمون |
22448 |
نادیا احمدی |
| 2
|
آفت کش ها-استفاده از طیف سنجی جرمی برای
شناسایی تایید و تعیین مقدار کمی باقی مانده ها
|
راهنما |
22449 |
رویا نوربخش |
| 3
|
آفت کش ها-تخمین عدم قطعیت نتایج
|
راهنما |
22450 |
رویا نوربخش |
| 4
|
کودهای بیولؤیک
|
واژه نامه |
22300 |
فهیم دخت مختاری |
| 5
|
کودهای بیولژیک مایه تلقیح های حاوی باکتری های
حل کننده فسفات
|
ویژگی و روش آزمون |
22301 |
فهیم دخت مختاری |
| 6
|
کودهای بیولژیک حاوی باکتری های ریز
|
ویژگی و روش آزمون |
22302 |
فهیم دخت مختاری |
| 7
|
کود های بیولژیک-مایه تلقیح ها ی حاویبستر های
کمپوست ها
|
ویژگی و روش آزمون |
22303 |
فهیم دخت مختاری |
| 8
|
کودهای بیولوژیک-به تلقیح های حاوی قارچ های
میکوریزآربسکولار
|
ویژگی و روش آزمون |
22304 |
فهیم دخت مختاری |
| 9
|
کودهای بیولوژیک-ریژوباکتری های محرک رشد
گیاه
|
ویژگی و روش آزمون |
22305 |
فهیم دخت مختاری |
| 10 |
کودهای بیولوژیک حاوی باکتری های تیو باسیلوس
|
ویژگی و روش آزمون |
22306 |
فهیم دخت مختاری |
| 11 |
عوامل کنترل بیولوژیک باکتریایی
|
ویژگی و روش آزمون |
22393 |
فهیم دخت مختاری |
| 12 |
عوامل کنترل بیولوزیک قارچی
|
ویژگی و روش آزمون |
22394 |
فهیم دخت مختاری |
| 13 |
عوامل کنترل بیولوژیک سمیوکمیکال
|
ویژگی و روش آزمون |
22395 |
فهیم دخت مختاری |
| 14 |
عوامل کنترل بیولوژیک گیاهپایه
|
ویژگی و روش آزمون |
22396 |
فهیم دخت مختاری |
| 15 |
عوامل کنترل بیولوژیک بی مهره
|
ویژگی و روش آزمون |
22397 |
فهیم دخت مختاری |
| 16 |
عوامل کنترل بیولوژیک نماتدهای بیمارگر
حشرات
|
ویژگی و روش آزمون |
22398 |
فهیم دخت مختاری |
| 17 |
عوامل کنترل بیولوژیک –ویروس های بیمارگر حشرات
|
ویژگی و روش آزمون |
22399 |
فهیم دخت مختاری |
| 18 |
کره و روغن کره-تعیین کلسترول و استرول های
گیاهی-روش کروماتوگرافی گازی
|
روش آزمون |
22560 |
زهرا پیراوی ونک |
| 19 |
شیر و فراورده های آن-تعیین خلوص چربی شیر به
روش آنالیز تری کلیسریدها با استفاده از کروماتوگرافی گازی(روش مرجع)
|
روش آزمون |
22562 |
زهرا پیراوی ونک |
| 20 |
شیر خام گاو میش
|
ویژگی و روش آزمون |
22561 |
مهرناز امینی فر |
| 21 |
خوراک دام و طیورو آبزیان-دانه ذرت
|
ویژگی و روش آزمون |
1445
(تجدید نظر سوم)
|
مازیار تقوی |
| 22 |
برنج
|
ویژگی و روش آزمون |
127
(تجدید نظر ششم)
|
فرناز دستمالچی |