با مشارکت همکاران پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی، تعدادی استاندارد در کمیتههای ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شمارهدهی در سه ماه آخر سال 1396 به چاپ رسید.
بنا به گزارش دفتر تدوین پژوهشگاه، با مشارکت همکاران پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی، استانداردهای ملی ایران به شرح زیر در کمیتههای ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شمارهدهی در سه ماه آخر سال 1396 به چاپ رسید.
این استانداردها در قسمت مرتبط با فهرست استانداردهای ملی در سایت سازمان به آدرس
www.isiri.gov.ir قابل دسترسی است.
| ردیف |
عنوان استاندارد |
نوع استاندارد |
شماره استاندارد |
نام دبیر |
| 1
|
میکروبیولوژِی مواد غذایی و خوراک دام- شمارش گونههای احتمالی باسیلوسهای اسپوردار پروبیوتیک
|
روش آزمون |
12105 |
مژگان حیدرپور |
| 2
|
کنسرو ماهی تون- ردیابی و شناسایی ماهی تون با استفاده از روش واکنش زنجیرهای پلی مراز
|
روش آزمون |
12046
(تجدید نظر اول)
|
مرجان حیدرزاده |
| 3
|
بیومیمتیک- بهینهسازی سازهای با رویکرد بیومیمتیک
|
روش آزمون |
12218 |
فرنوش عطار |
| 4
|
جوانه
ذرت
|
ویژگیها و روشهای آزمون |
12343 |
شهپر مقدمی |
| 5
|
فراورده های سوخاری منجمد ماهی به روش انجماد سریع
|
ویژگیها و روشهای آزمون
|
10788
(تجدید
نظر اول)
|
خسرو برازندگان |
| 6
|
کرمهای کاکائویی
|
ویژگیها و روشهای آزمون
|
4701
(تجدید
نظر دوم)
|
سبا بلقیسی |
| 7
|
خوراک دام و طیور- اندازهگیری مقدار کلریدهای محلول در آب- قسمت 1: روش تیتراسیون
|
روش آزمون |
4359-1 |
مازیار تقوی |
| 8
|
شیر
و فراوردههای آن- ماست طعمدار
|
ویژگیها و روشهای آزمون
|
4046
(تجدید
نظر دوم)
|
قاسم فدوی |
| 9
|
چربیها و روغنهای حیوانی و گیاهی- تعیین هیدروکربنهای آروماتیک چند حلقهای به روش ترکیبی یک مجموعه تبادلی دهنده-گیرنده و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا مجهز به آشکارساز فلورسانس
|
روش آزمون |
22245 |
زهره تقوایی |