تالیف کتاب چمن مصنوعی

کتاب «چمن مصنوعی» توسط آقایان روح‌اله سمنانی رهبر، رضا قاسمی و سعید ترکاشوند، محققان پژوهشگاه استاندارد و شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور منتشر شد.
کتاب «چمن مصنوعی» در زمینه کتاب‌های ورزشی محسوب می‌شود. این کتاب توسط آقایان روح‌اله سمنانی رهبر، رضا قاسمی و سعید ترکاشوند، محققان پژوهشگاه استاندارد و شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور در ۲۸۰ صفحه از سوی انتشارات جهاد دانشگاهی امیرکبیر منتشر شده‌است.
کتاب «چمن مصنوعی» در ۹ فصل به چاپ رسیده و در آن به مسائلی چون ظهور و توسعه چمن مصنوعی، ساختار و اجزا، زیرسازی و نصب، موادپرکننده چمن مصنوعی، استانداردها و روش‌های آزمون، مراقبت و نگهداری از چمن مصنوعی، چمن مصنوعی و آسیب‌های ورزشی، سلامت بازیکنان و محیط‌زیست و دمای سطح چمن مصنوعی پرداخته شده‌است.
این کتاب می‌تواند برای دانشجویان رشته‌های مهندسی ورزش و رشته‌های مرتبط و همچنین پیمانکاران، تولیدکنندگان و افراد دست‌اندرکار این حوزه مفید باشد.

2D2C64C4-AEF9-423D-9A92-A89A00E9BC4F |