با مشارکت همکاران پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی، تعدادی استاندارد در کمیتههای ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شمارهدهی در آذر ماه سال 1396 به چاپ رسید.
بنا به گزارش دفتر تدوین پژوهشگاه، با مشارکت همکاران پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی، استانداردهای ملی ایران به شرح زیر در کمیتههای ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شمارهدهی در آذر ماه سال 1396 به چاپ رسید.
این استانداردها در قسمت مرتبط با فهرست استانداردهای ملی در سایت سازمان به آدرس
www.isiri.gov.ir قابل دسترسی است.
| ردیف |
عنوان استاندارد |
نوع استاندارد |
شماره استاندارد |
نام دبیر |
| 1
|
تولید فراورده های مراقبت بهداشتی مبتنی بر سلول(CBHP)-کنترل ریسک های میکروبی
حین فرایند
|
آیین کار |
22219 |
مرجان حیدرزاده
|
| 2
|
میکروبیولژی مایونز وسس سالاد
|
ویژگی و روش آزمون |
2965
(تجدید نظر سوم)
|
ساره داورزنی
|
| 3
|
میکروبیولژی
مربا،مارمالاد و ژله مربا
|
ویژگی و روش آزمون |
8898
(تجدید نظر اول)
|
ساره داور زنی
|
| 4
|
میکروبیولژی زنجیره غذایی-صحه گذاری روش ها-قسمت
2:پروتکل صحه گذاری روش جایگزین(اختصاصی)در برابر یک روش مرجع
|
روش آزمون |
10527-2
|
ساره داورزنی
|
| 5
|
میکروبیولژی زنجیره غذایی- صحه گذاری روش
ها-قسمت1
|
واژه نامه
|
10527-1
|
ساره داورزنی
|
| 6
|
شیر خشک بدون چربی حیوانی با روغن های
گیاهی
|
ویژگی و روش آزمون |
10208
(تجدید نظر دوم)
|
خسرو برازندگان
|
| 7
|
پنیر تازه با چربی گیاهی(پنیر تازه
آنالوگ)
|
ویژگی و روش آزمون |
12736
(تجدید نظر اول)
|
خسرو برازندگان
|
| 8
|
غلات و فراورده های آن و خوراک
دام-اندازه گیری مقدار چربی خام و چربی کل به وسیله روش استخراج راندال
|
روش آزمون
|
11691
(تجدید نظر اول)
|
فرناز دستمالچی
|