با مشارکت همکاران پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی، تعدادی استاندارد در کمیتههای ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شمارهدهی در دهه سوم شهریور ماه سال 1396 به چاپ رسید.
به گزارش دفتر تدوین پژوهشگاه، با مشارکت همکاران پژوهشکده غذایی و کشاورزی، استانداردهای ملی ایران به شرح زیر در کمیتههای ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شماره دهی در دهه سوم شهریور ماه سال 1396 به چاپ رسید.
این استانداردها در قسمت مرتبط با فهرست استانداردهای ملی در سایت سازمان به آدرس
www.isiri.gov.ir قابل دسترسی است.
| ردیف
|
عنوان استاندارد |
نوع استاندارد |
شماره استاندارد |
نام دبیر |
| 1
|
ضد عفونی کننده ها و گندزداهای شیمیایی-ضدعفونی شیمیایی-حرارتی منسوجات- روش آزمون و الزامات (فاز2،مرحله 2)
|
ویژگیها و روش آزمون |
22125
|
رامش مهرپور |
| 2
|
سمیت مواد شیمیایی-آسیب رسان جدی به چشم و مواد شیمیایی بدون نیاز به طبقه بندی تحریک زا یا آسیب رسان جدی به چشم- آزمون برونتنی مواجهه کوتاه مدت
|
ویژگیها و روش آزمون |
22126
|
احسان زایرزاده |
| 3
|
بیو
میمتیک-اصطلاحات و تعاریف، مفاهیم و روش شناسی
|
ویژگیها |
22127
|
فرنوش عطار |
| 4
|
آنالیز
بیومارکرهای مولکولی-اصطلاحات و تعاریف
|
واژهنامه |
22128
|
مرجان حیدرزاده |
| 5
|
میوه
پرتقال
|
ویژگیها و روش آزمون |
279
(تجدید نظر دوم) |
نادیا احمدی |
| 6
|
پورهتوتفرنگی
|
ویژگیها و روش آزمون |
22129
|
نادیا احمدی |
| 7
|
پوره
انبه
|
ویژگیها
|
1703
(اصلاحیه شماره 1)
|
نادیا احمدی |
| 8
|
گوجه
فرنگی
|
ویژگیها و روش آزمون |
40
(تجدیدنظر دوم) |
نادیا احمدی |
| 9
|
شکر
پنیر
|
ویژگیها و روش آزمون |
16113
(اصلاحیه شماره 1)
|
سبا بلقیسی |
| 10
|
خمیر
کاکائو
|
ویژگیها و روش آزمون |
12358
(تجدید نظر اول) |
سبا بلقیسی |
| 11
|
آب
تمر هندی تغلیظ شده
|
ویژگیها و روش آزمون |
2340
(تجدید نظر اول) |
منصوره مظاهری |