تازه‌های استانداردهای ملی ایران چاپ شده در دهه سوم شهریور ماه سال 1396 در حوزه‌های مرتبط با پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی

با مشارکت همکاران پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی، تعدادی استاندارد در کمیته‌های ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شماره‌دهی در دهه سوم شهریور ماه سال 1396 به چاپ رسید.
به گزارش دفتر تدوین پژوهشگاه، با مشارکت همکاران پژوهشکده غذایی و کشاورزی، استانداردهای ملی ایران به شرح زیر در کمیته‌های ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شماره دهی در دهه سوم شهریور ماه سال 1396 به چاپ رسید.
این استانداردها در قسمت مرتبط با فهرست استانداردهای ملی در سایت سازمان به آدرس www.isiri.gov.ir قابل دسترسی است.

ردیف عنوان استاندارد نوع استاندارد شماره استاندارد نام دبیر
1 ضد عفونی کننده ها و گندزداهای شیمیایی-ضدعفونی شیمیایی-حرارتی منسوجات- روش آزمون و الزامات (فاز2،مرحله 2)
ویژگی‌ها و روش آزمون 22125 رامش مهرپور
2 سمیت مواد شیمیایی-آسیب رسان جدی به چشم و مواد شیمیایی بدون نیاز به طبقه بندی تحریک زا یا آسیب رسان جدی به چشم- آزمون برون‌تنی مواجهه کوتاه مدت
ویژگی‌ها و روش آزمون 22126 احسان زایرزاده
3

بیو میمتیک-اصطلاحات و تعاریف، مفاهیم و روش شناسی

ویژگی‌ها 22127 فرنوش عطار
4

آنالیز بیومارکرهای مولکولی-اصطلاحات و تعاریف

واژه‌نامه 22128 مرجان حیدرزاده
5

میوه پرتقال

ویژگی‌ها و روش آزمون 279
(تجدید نظر دوم)
نادیا احمدی
6

پورهتوتفرنگی

ویژگی‌ها و روش آزمون 22129 نادیا احمدی
7

پوره انبه

ویژگی‌ها 1703
(اصلاحیه شماره 1)
نادیا احمدی
8

گوجه فرنگی

ویژگی‌ها و روش آزمون 40
(تجدیدنظر دوم)
نادیا احمدی
9

شکر پنیر

ویژگی‌ها و روش آزمون 16113
(اصلاحیه شماره 1)
سبا بلقیسی
10

خمیر کاکائو

ویژگی‌ها و روش آزمون 12358
(تجدید نظر اول)
سبا بلقیسی
11

آب تمر هندی تغلیظ شده

ویژگی‌ها و روش آزمون 2340
(تجدید نظر اول)
منصوره مظاهری
۴ مهر ۱۳۹۶ ۰۷:۵۳
EB0931A6-93B7-4E69-8C50-A7FA00BBDB58 |
تعداد بازدید : ۱,۴۸۲