تازه های استانداردهای ملی ایران چاپ شده در دهه سوم مرداد ماه سال 1396 در حوزه های مرتبط با پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی

با مشارکت همکاران پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی، تعدادی استاندارد در کمیته‌های ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شماره‌دهی در دهه سوم مرداد ماه سال 1396 به چاپ رسید.
به گزارش دفتر امور تدوین پژوهشگاه، با مشارکت همکاران پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی، استانداردهای ملی ایران به شرح زیر در کمیته‌های ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شماره‌دهی در دهه سوم مرداد ماه سال 1396 به چاپ رسید.
این استانداردها در قسمت مرتبط با فهرست استانداردهای ملی در سایت سازمان به آدرس www.isiri.gov.ir قابل دسترسی است
ردیف عنوان استاندارد نوع استاندارد شماره استاندارد نام دبیر
1

 سوسیس و کالباس از گوشت ماهی

ویژگیها و روش های آزمون

22039

 مریم قبادی دانا

2

 سویا دوغ

ویژگیها و روش های آزمون

22040

 مریم قبادی دانا

3

 سویا ماست

ویژگیها و روش های آزمون

22041

 مریم قبادی دانا


۷ شهریور ۱۳۹۶ ۰۵:۴۱
EE5F067A-560F-47FC-8048-A7DE00A80027 |
تعداد بازدید : ۶۲۸