با مشارکت همکاران پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی، تعدادی استاندارد در کمیتههای ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شمارهدهی در دهه سوم مرداد ماه سال 1396 به چاپ رسید.
به گزارش دفتر امور تدوین پژوهشگاه، با مشارکت همکاران پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی، استانداردهای ملی ایران به شرح زیر در کمیتههای ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شمارهدهی در دهه سوم مرداد ماه سال 1396 به چاپ رسید.
این استانداردها در قسمت مرتبط با فهرست استانداردهای ملی در سایت سازمان به آدرس
www.isiri.gov.ir قابل دسترسی است
| ردیف
|
عنوان استاندارد |
نوع استاندارد |
شماره استاندارد |
نام دبیر |
| 1
|
سوسیس
و کالباس از گوشت ماهی
|
ویژگیها
و روش های آزمون
|
22039
|
مریم
قبادی دانا
|
| 2 |
سویا
دوغ
|
ویژگیها
و روش های آزمون
|
22040
|
مریم
قبادی دانا
|
| 3 |
سویا
ماست
|
ویژگیها
و روش های آزمون
|
22041
|
مریم
قبادی دانا
|