با مشارکت همکاران پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی، استانداردی در کمیتههای ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شمارهدهی در دهه دوم مرداد ماه سال 1396 به چاپ رسید.
به گزارش دفتر امور تدوین پژوهشگاه، با مشارکت همکاران پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی، استاندارد ملی ایران با عنوان زیر در کمیتههای ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شماره دهی در دهه دوم مرداد ماه سال 1396 به چاپ رسید.
این استاندارد در قسمت مرتبط با فهرست استانداردهای ملی در سایت سازمان به آدرس
www.isiri.gov.ir قابل دسترسی است.
| ردیف
|
عنوان استاندارد |
نوع استاندارد |
شماره استاندارد |
نام دبیر |
| 1
|
ارزیابی
میکروارگانیسم های پروبیوتیک در غذا
|
راهنما
|
22015
|
مریم قبادی دانا |