تازه های استانداردهای ملی ایران چاپ شده در دهه دوم مرداد ماه سال1396 در حوزه های مرتبط با پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی

با مشارکت همکاران پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی، استانداردی در کمیته‌های ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شماره‌دهی در دهه دوم مرداد ماه سال 1396 به چاپ رسید.
به گزارش دفتر امور تدوین پژوهشگاه، با مشارکت همکاران پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی، استاندارد ملی ایران با عنوان زیر در کمیته‌های ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شماره دهی در دهه دوم مرداد ماه سال 1396 به چاپ رسید.
این استاندارد در قسمت مرتبط با فهرست استانداردهای ملی در سایت سازمان به آدرس www.isiri.gov.ir قابل دسترسی است. 

ردیف عنوان استاندارد نوع استاندارد شماره استاندارد نام دبیر
1

 ارزیابی میکروارگانیسم های پروبیوتیک در غذا

راهنما 22015 مریم قبادی دانا

۲۹ اَمرداد ۱۳۹۶ ۰۷:۴۹
B014A6B8-A9FC-4FD2-A860-A7D500CB3D3E |
تعداد بازدید : ۶۲۶