تازه های استانداردهای ملی ایران چاپ شده در دهه اول مرداد ماه سال1396 در حوزه های مرتبط با پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی

با مشارکت همکاران پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی، تعدادی استاندارد در کمیته‌های ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شماره‌دهی در دهه اول مرداد ماه سال 1396 به چاپ رسید.
به گزارش دفتر امور تدوین استاندارد پژوهشگاه، با مشارکت همکاران پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی، استانداردهای ملی ایران به شرح زیر در کمیته‌های ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شماره دهی در دهه اول مرداد ماه سال 1396 به چاپ رسید.
این استانداردها در قسمت مرتبط با فهرست استانداردهای ملی در سایت سازمان به آدرس www.isiri.gov.ir قابل دسترسی است. 

ردیف عنوان استاندارد نوع استاندارد شماره استاندارد نام دبیر
1 سیستم مدیریت کیفیت برای صنعت روغن زیتون - کارخانه های روغن‌کشی زیتون راهنما 21108 لادن رشیدی
2

سیستم مدیریت کیفیت برای واحدهای بسته بندی روغن زیتون

راهنما
21109 لادن رشیدی
3 سیستم مدیریت کیفیت برای صنعت روغن زیتون- واحدهای پالایش‌کننده

 

راهنما
21110 لادن رشیدی
4 روغن‌ها و چربی‌های حیوانی و گیاهی-اندازه گیری آنتی اکسیدان‌های افزوده شده سنتزی در روغن‌های خوراکی با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارائدی بالا(HPLC) روش سریع روش آزمون 21111 لادن رشیدی
5

ادویه و چاشنی - پودر موسیر

ویژگی ها و روش آزمون 21112 معصومه محمودی میمند
6

یخ خوراکی بسته بندی شده

ویژگی ها و روش آزمون 21113 شهپر مقدمی
7

فراورده‌‌های حجیم شده بر پایه بلغور و آرد غلات

ویژگی ها و روش آزمون
2880
(تجدیدنظر چهارم)
فرناز دستمالچی
8 روغن زیتون - روش همگانی تشخیص وجود سایر روغن‌ها در انواع روغن زیتون روش آزمون 11821
(تجدیدنظر اول)
لادن رشیدی
9

روغن زیتون - طیف سنجی نوری در ناحیه فرابنفش

روش آزمون 10503
(تجدیدنظر اول)
لادن رشیدی
10

خوراک دام - جایگزین شیر دامی

ویژگی ها و روش آزمون

2388
(تجدیدنظر اول)
مازیار تقوی
11

کازئین و کازئینات خوراکی

ویژگی ها و روش آزمون

4448
(تجدیدنظر سوم)
مریم جلیلی
۱۷ اَمرداد ۱۳۹۶ ۰۴:۴۹
5372325D-76F4-42F4-8069-A7C90099BFAA |
تعداد بازدید : ۶۹۴