با مشارکت همکاران پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی، تعدادی استاندارد در کمیتههای ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شمارهدهی در دهه اول مرداد ماه سال 1396 به چاپ رسید.
به گزارش دفتر امور تدوین استاندارد پژوهشگاه، با مشارکت همکاران پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی، استانداردهای ملی ایران به شرح زیر در کمیتههای ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شماره دهی در دهه اول مرداد ماه سال 1396 به چاپ رسید.
این استانداردها در قسمت مرتبط با فهرست استانداردهای ملی در سایت سازمان به آدرس
www.isiri.gov.ir قابل دسترسی است.
| ردیف |
عنوان استاندارد
|
نوع استاندارد |
شماره استاندارد |
نام دبیر |
| 1
|
سیستم مدیریت کیفیت برای صنعت روغن زیتون - کارخانه های روغنکشی زیتون |
راهنما
|
21108
|
لادن رشیدی |
| 2
|
سیستم
مدیریت کیفیت برای واحدهای بسته بندی روغن زیتون
|
راهنما
|
21109
|
لادن رشیدی |
| 3
|
سیستم مدیریت کیفیت برای صنعت روغن زیتون- واحدهای پالایشکننده
|
راهنما
|
21110
|
لادن رشیدی |
| 4
|
روغنها و چربیهای حیوانی و گیاهی-اندازه گیری آنتی اکسیدانهای افزوده شده سنتزی در روغنهای خوراکی با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارائدی بالا(HPLC) روش سریع |
روش آزمون
|
21111
|
لادن رشیدی |
| 5
|
ادویه
و چاشنی - پودر موسیر
|
ویژگی ها و روش آزمون |
21112
|
معصومه محمودی میمند |
| 6
|
یخ
خوراکی بسته بندی شده
|
ویژگی ها و روش آزمون |
21113
|
شهپر مقدمی |
| 7
|
فراوردههای حجیم شده بر پایه بلغور و آرد غلات
|
ویژگی ها و روش آزمون
|
2880
(تجدیدنظر چهارم) |
فرناز دستمالچی |
| 8
|
روغن زیتون - روش همگانی تشخیص وجود سایر روغنها در انواع روغن زیتون |
روش آزمون |
11821
(تجدیدنظر اول) |
لادن رشیدی |
| 9
|
روغن
زیتون - طیف سنجی نوری در ناحیه فرابنفش
|
روش آزمون |
10503
(تجدیدنظر اول)
|
لادن رشیدی |
| 10
|
خوراک
دام - جایگزین شیر دامی
|
ویژگی ها
و روش آزمون
|
2388
(تجدیدنظر اول)
|
مازیار تقوی |
| 11
|
کازئین
و کازئینات خوراکی
|
ویژگی ها
و روش آزمون
|
4448
(تجدیدنظر سوم)
|
مریم جلیلی |