با مشارکت همکاران پژوهشکده غذایی و کشاورزی، تعدادی استاندارد در کمیتههای ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شمارهدهی در دهه اول تیرماه سال 1396 به چاپ رسید.
به گزارش دفتر امور تدوین استاندارد پژوهشگاه، با مشارکت همکاران پژوهشکده غذایی و کشاورزی، استانداردهای ملی ایران به شرح زیر در کمیته های سازمان ملی استاندارد ایران مصوب و پس از شماره دهی در دهه اول تیر ماه سال 1396 به چاپ رسید.
این استانداردها در قسمت مرتبط با فهرست استانداردهای ملی در سایت سازمان به آدرس
www.isiri.gov.ir قابل دسترسی است.
ردیف
|
عنوان استاندارد |
نوع استاندارد |
شماره استاندارد |
نام دبیر
|
| 1
|
عملیات خوب آزمایشگاهی برای اندازه
گیری باقی مانده آفتکش ها-آیین کار
|
آیین کار |
21753
|
معصومه محمودی میمند
|
| 2
|
مرغ برگر خام منجمد-ویژگی ها و
روش های آزمون
|
ویژگی ها و روش های
آزمون
|
6937(تجدید نظر اول)
|
خسرو برازندگان |
| 3
|
همبرگر خام منجمد-ویژگی ها و
روش های آزمون
|
ویژگی ها و روش های
آزمون
|
2304(تجدید نظر چهارم)
|
خسرو برازندگان
|
| 4
|
پیشگیری و کاهش آلودگی به قلع
معدنی در مواد غذایی کنسرو شده-آیین کار
|
آیین کار
|
21789
|
قاسم فدوی
|
| 5
|
تعیین میزان اتیل استر
بتا-آپو-8-کاروتنیک
اسید در کره، روغن کره با روش طیف سنجی
|
روش آزمون
|
21791
|
مهرناز امینی فر |
| 6
|
شیر و فرآورده های آن-پودر
پنیر-ویژگیها و روش های آزمون
|
ویژگیها و روش های
آزمون
|
5877(تجدید نظر اول)
|
مهرناز امینی فر
|
| 7
|
شیر و فراورده های آن-پنیر
اولیه-ویژگیها و روش های آزمون
|
ویژگیها و روش های
آزمون
|
13418(تجدید نظر اول)
|
مهرناز امینی فر |
| 8
|
افزودنیهای خوراکی مجاز-رنگهای
خوراکی مجاز-رنگهای خوراکی-تعیین مقدار سانستیلو و کارمویزین در نوشابه های
گازدار رنگی با طعم پرتقال به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
|
روش آزمون |
21792
|
محمد فرجی |
| 9
|
خلال مغز پسته-ویژگی ها و روش
های آزمون(اصلاحیه شماره 1)
|
ویژگیها و روش های
آزمون
|
3639
|
معصومه محمودی میمند |
| 10
|
مغز پسته-ویژگیها و روش های
آزمون(اصلاحیه شماره 1)
|
ویژگیها و روش های
آزمون
|
218
|
معصومه محمودی میمند |
| 11
|
مغز پسته بدون پوست
سوم-ویژگیها و روش های آزمون(اصلاحیه شماره 1)
|
ویژگیها و روش های
آزمون
|
4631
|
معصومه محمودی میمند |
| 12
|
عصاره مالت جو-ویژگیها و روش
های آزمون (اصلاحیه شماره 1)
|
ویژگیها و روش های آزمون
|
3897
|
معصومه محمودی میمند |
| 13
|
میوه های خشک شده-روش اندازه
گیری انیدرید سولفورو
|
روش آزمون |
569(تجدید نظر اول)
|
منصوره مظاهری |
| 14
|
روغن های خوراکی تهیه شده به
روش پرس سرد-ویژگیها و روش های آزمون (اصلاحیه شماره 1)
|
ویژگیها و روش های آزمون
|
13392
|
زهرا پیراوی ونک |
| 15
|
روغن زیتون –ارزیابی حسی روغن زیتون بکر-روش آزمون
|
روش آزمون |
18689(تجدید نظر اول)
|
لادن رشیدی |
| 16
|
روغن زیتون-اندازه گیری محتوای
الکلهای آلیفاتیک و تریترپنیک به روش کروماتوگرافی گازی-روش آزمون
|
روش آزمون |
9711(تجدید نظر اول)
|
لادن رشیدی |
| 17
|
روغن ها و چربی های گیاهی و
حیوانی-اندازه گیری پایداری اکسیداتیو(روش تسریع شده)-روش آزمون
|
روش آزمون |
3734(تجدید نظر دوم)
|
لادن رشیدی |
| 18
|
روغنها و چربی های گیاهی و
حیوانی-اندازه گیری عدد انیزیدین-روش آزمون فراورده های ژله ای-ویژگیها و روش
های آزمون
|
ویژگیها و روش های آزمون
|
4093(تجدید نظر دوم)
|
لادن رشیدی |
| 19
|
آفت کش ها-راهنمای انتخاب
محصولات نماینده برای برون یابی مرز بیشینه باقی مانده آفتکش ها در گروه های
محصولات کشاورزی
|
آیین کار
|
21797
|
رویا نوربخش |