تازه های استانداردهای ملی ایران چاپ شده در دهه اول تیر ماه سال1396 در حوزه های مرتبط با پژوهشکده غذایی و کشاورزی

با مشارکت همکاران پژوهشکده غذایی و کشاورزی، تعدادی استاندارد در کمیته‌های ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شماره‌دهی در دهه اول تیرماه سال 1396 به چاپ رسید.
به گزارش دفتر امور تدوین استاندارد پژوهشگاه، با مشارکت همکاران پژوهشکده غذایی و کشاورزی، استانداردهای ملی ایران به شرح زیر در کمیته های سازمان ملی استاندارد ایران مصوب و پس از شماره دهی در دهه اول تیر ماه سال 1396 به چاپ رسید.
این استانداردها در قسمت مرتبط با فهرست استانداردهای ملی در سایت سازمان به آدرس www.isiri.gov.ir قابل دسترسی است.  

ردیف
عنوان استاندارد نوع استاندارد شماره استاندارد نام دبیر
1

عملیات خوب آزمایشگاهی برای اندازه گیری باقی مانده آفتکش ها-آیین کار

آیین کار 21753 معصومه محمودی میمند
2

مرغ برگر خام منجمد-ویژگی ها و روش های آزمون

ویژگی ها و روش های آزمون

6937(تجدید نظر اول)

خسرو برازندگان
3

همبرگر خام منجمد-ویژگی ها و روش های آزمون

ویژگی ها و روش های آزمون

2304(تجدید نظر چهارم)

خسرو برازندگان
4

پیشگیری و کاهش آلودگی به قلع معدنی در مواد غذایی کنسرو شده-آیین کار

آیین کار
21789 قاسم فدوی
5

تعیین میزان اتیل استر بتا-آپو-8-کاروتنیک اسید در کره، روغن کره با روش طیف سنجی

روش آزمون 21791 مهرناز امینی فر
6

شیر و فرآورده های آن-پودر پنیر-ویژگیها و روش های آزمون

ویژگیها و روش های آزمون

5877(تجدید نظر اول)

مهرناز امینی فر

 

7

شیر و فراورده های آن-پنیر اولیه-ویژگیها و روش های آزمون

ویژگیها و روش های آزمون

13418(تجدید نظر اول)

مهرناز امینی فر
8

افزودنیهای خوراکی مجاز-رنگهای خوراکی مجاز-رنگهای خوراکی-تعیین مقدار سانستیلو و کارمویزین در نوشابه های گازدار رنگی با طعم پرتقال به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

روش آزمون 21792 محمد فرجی
9

خلال مغز پسته-ویژگی ها و روش های آزمون(اصلاحیه شماره 1)

ویژگیها و روش های آزمون

3639 معصومه محمودی میمند
10

مغز پسته-ویژگیها و روش های آزمون(اصلاحیه شماره 1)

ویژگیها و روش های آزمون

218 معصومه محمودی میمند
11

مغز پسته بدون پوست سوم-ویژگیها و روش های آزمون(اصلاحیه شماره 1)

ویژگیها و روش های آزمون

4631 معصومه محمودی میمند
12

عصاره مالت جو-ویژگیها و روش های آزمون (اصلاحیه شماره 1)

ویژگیها و روش های آزمون
3897 معصومه محمودی میمند
13

میوه های خشک شده-روش اندازه گیری انیدرید سولفورو

روش آزمون

569(تجدید نظر اول)

منصوره مظاهری
14

روغن های خوراکی تهیه شده به روش پرس سرد-ویژگیها و روش های آزمون (اصلاحیه شماره 1)

ویژگیها و روش های آزمون
13392 زهرا پیراوی ونک
15

روغن زیتون ارزیابی حسی روغن زیتون بکر-روش آزمون

روش آزمون

18689(تجدید نظر اول)

لادن رشیدی
16

روغن زیتون-اندازه گیری محتوای الکلهای آلیفاتیک و تریترپنیک به روش کروماتوگرافی گازی-روش آزمون

روش آزمون

9711(تجدید نظر اول)

لادن رشیدی
17

روغن ها و چربی های گیاهی و حیوانی-اندازه گیری پایداری اکسیداتیو(روش تسریع شده)-روش آزمون

روش آزمون

3734(تجدید نظر دوم)

لادن رشیدی
18

روغنها و چربی های گیاهی و حیوانی-اندازه گیری عدد انیزیدین-روش آزمون فراورده های ژله ای-ویژگیها و روش های آزمون

ویژگیها و روش های آزمون

4093(تجدید نظر دوم)

لادن رشیدی
19

آفت کش ها-راهنمای انتخاب محصولات نماینده برای برون یابی مرز بیشینه باقی مانده آفتکش ها در گروه های محصولات کشاورزی

آیین کار
21797 رویا نوربخش
۲۵ تیر ۱۳۹۶ ۰۴:۱۶
6325972A-07F7-47EC-B5E2-A7B20090947F |
تعداد بازدید : ۱,۳۰۴