با مشارکت همکاران پژوهشکده غذایی، تعدادی استاندارد در کمیتههای ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شمارهدهی در خرداد ماه سال 1396 به چاپ رسید.
به گزارش دفتر امور تدوین استاندارد پژوهشگاه، با مشارکت همکاران پژوهشکده غذایی، استانداردهای ملی ایران به شرح زیر در کمیته های سازمان ملی استاندارد ایران مصوب و پس از شماره دهی در خرداد ماه سال 1396 به چاپ رسید.
این استانداردها در قسمت مرتبط با فهرست استانداردهای ملی در سایت سازمان به آدرس
www.isiri.gov.ir قابل دسترسی است.
ردیف
|
عنوان استاندارد |
نوع استاندارد |
شماره استاندارد |
نام دبیر
|
| 1
|
ارزیابی خصوصیات همولیز کنندگی مواد به کار
رفته در وسایل پزشکی-روش آزمون
|
روش آزمون
|
21665
|
فرنوش عطار
|
| 2
|
سوسیس و کالباس- ویژگیها و روش های آزمون- اصلاحیه
شماره 2
|
ویژگیها و روش آزمون
|
2303
|
مازیار تقوی
|
| 3
|
آزمون سمیت مواد شیمیایی-سمیت حاد خوراکی-روش
بالا و پایین-راهنما
|
راهنما
|
21740
|
تیمور شکری
|
| 4
|
ضد عفونی کننده ها و گندزداهای شیمیایی-آزمون
سوسپانسیون کمی برای ارزیابی فعالیت باکتری کشی ضد عفونی کننده ها و گندزداهای
شیمیایی مورد استفاده در مکان های پزشکی-روش آزمون و الزامات(فاز 2،مرحله
1)(تجدید نظر اول)
|
روش آزمون و الزامات
|
10504
|
رامش مهرپور
|
| 5
|
ضد عفونی کننده ها و گندزداهای شیمیایی-آزمون
کمی سطح بدون منفذ برای ارزیابی فعالیت باکتری کشی و /یا قارچ کشی ضد عفونی
کننده های شیمیایی مورد استفاده در غذا، صنعت، مکان های سازمانی و خانگی-روش
آزمون و الزامات بدون عملیات مکانیکی (فاز 2) (تجدید نظر اول)
|
روش آزمون و الزامات
|
11798
|
رامش مهرپور
|
| 6
|
ضد عفونی کننده ها و گندزداهای شیمیایی- آزمون
سوسپانسیون کمی برای ارزیابی فعالیت ویروس کشی ضد عفونی کننده ها و گندزداهای
شیمیایی مورد استفاده در مکان های پزشکی-روش آزمون و الزامات (فاز 2،مرحله 1)
|
روش آزمون و الزامات
|
16676
|
رامش مهرپور
|