سی و ششمین اجلاسیه کمیته میکروبیولوژی مواد غذایی (ISO/TC34/SC9) در تاریخ 19 تا 22 ژوئن سال جاری (96/03/29 لغایت 96/04/01) در کشور ژاپن برگزار شد.
سی و ششمین اجلاسیه کمیته میکروبیولوژی مواد غذایی
(ISO/TC34/SC9)
در تاریخ 19 تا 22 ژوئن سال جاری (96/03/29 لغایت 96/04/01) در کشور ژاپن برگزار شد. در اجلاسیه مذکور فهیمدخت مختاری مدیر گروه میکروبیولوژی پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی پژوهشگاه استاندارد به همراه مهوش پویان، کارشناس اداره کل استاندارد چهارمحال و بختیاری، به نمایندگی از ایران حضور داشتند. در این اجلاس، پیشنهاد ایران درخصوص گسترش فعالیت کارگروه 11 کمیته مذکور تحت عنوان آلودهکنندههای استارترها و پروبیوتیکها و همچنین درخواست پذیرش مسئولیت کارگروه از سوی نمایندگان ایران طرح گردید. شایان ذکر است که مسئولیت کارگروه فوق قبلاً با فرانسه بود که طی این اجلاس، با نظر اکثریت اعضا این مسئولیت به ایران واگذار شد. در ادامه نشست بنا بر مصوبات کمیته میکروبیولوژی مواد غذایی، مژگان حیدرپورکارشناس مسئول گروه میکروبیولوژی پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی که پیشنهاد مذکور از سوی ایشان به کمیته ارسال شده بود، به مدت 3 سال به عنوان هماهنگ کننده کارگروه تعیین شد و مقرر گردید کارگروه در دامنه تعیین شده به فعالیت خود پرداخته و علاوه بر ارائه استانداردهای جدید، به تجدیدنظر استانداردهای مرتبط در زیرکمیتههای لبنیات
(ISO/TC34/SC5- IDF)
و خوراک دام
(ISO/TC34/SC10, CEN/TC327)
و کمیته استریلیزاسیون فراوردههای بهداشتی
(ISO/TC198)
نیز بپردازد و تا پایان سال جاری میلادی، حداقل یک جلسه با حضور متخصصین تشکیل دهد. از نکات قابل توجه در حاشیه اجلاسیه، استقبال و حمایت اکثر اعضا، بخصوص کشورهای اسپانیا، تایلند، چین، هند و ژاپن از موضوع طرح شده توسط ایران بود.