اضافه شدن درس استانداردسازی به رشته های فنی و مهندسی و حقوق

دو واحد درس استانداردسازی اختیاری به سرفصل دروس تمامی رشته های کاردانی و کارشناسی مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اضافه شد.
حسن سرشتی، رییس پژوهشگاه استاندارد با اعلام این خبر گفت: باپیگیری پژوهشگاه استاندارد در سال 1392، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مصوبه ای ابلاغ کرد که به موجب آن 2 واحد درس استانداردسازی به رشته­های فنی و مهندسی و رشته حقوق الحاق شد.
 وی افزود: به دنبال این اقدام و در پی جلسات مکرر بین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و پژوهشگاه در سال 1395، این واحد اختیاری به سرفصل دروس تمامی رشته های کاردانی و کارشناسی مصوب وزارت علوم افزوده و مراتب طی بخشنامه شماره 208952/2 در تاریخ 95/9/22 از سوی آن وزارتخانه به تمامی دانشگاهها، موسسه ها و مراکز آموزش عالی دولتی و غیر دولتی سراسر کشور ابلاغ شد.
سرشتی با بیان اینکه با این اقدام  مفاهیم استانداردسازی وارد مراکز آموزش عالی کشور می شود، اظهار داشت: با ارائه این واحد درسی در دانشگاهها علاوه بر ترویج و اشاعه فرهنگ استاندارد، زمینه ورود مفاهیم استانداردسازی به مراکز آموزش عالی مهیا می شود.
30216AF7-D315-4AE8-9874-A78500ABFB11 |
تعداد بازدید : ۱,۱۳۲