رییس پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی عنوان کرد؛ اقتصاد مقاومتی محور اصلی کنترل کیفیت مواد غذایی

رییس پژوهشکده صنایع غذایی وکشاورزی پژوهشگاه استاندارد گفت: سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی، تعیین کننده استراتژی پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی، در بخش کنترل کیفیت مواد غذایی است.

 

                  انوشه انصاری - رییس پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی پژوهشگاه استاندارد                             
رییس پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی پژوهشگاه استاندارد گفت: سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی، تعیین کننده استراتژی پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی، در بخش کنترل کیفیت مواد غذایی است. به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل پژوهشگاه استاندارد، فرزانه انصاری با بیان اینکه مسیر و سیاست های کلی پژوهشکده مطابق با سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی، ابلاغی مقام معظم رهبری تعیین می شود، افزود: در بخش کنترل کیفیت مواد غذایی طرح هایی همچون:
1. ارتقای سلامت، ایمنی و کیفیت آرد و نان در سبد مصرف خانوار
2. استقرار نظام استاندارد زنجیره غذا از مزرعه تا مصرف نهایی در محورهای ایمنی، اصالت، کیفیت در محصولات غذایی
3. تقلبات در فرآورده های غذایی و روش های شناسایی آن ها
را در دست اجرا داریم، که طرح اول پروژه زیر مجموعه برنامه ملی بهره وری است که با مشارکت وزارت خانه های صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، بهداشت درمان و آموزش پزشکی و سازمان ملی استاندارد ایران، در سطح ملی تعریف شده و راهبری این طرح بر عهده پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی است. طرح دوم از پروژه های زیر مجموعه برنامه ملی ارتقای توان تولید ملی است و پروژه سوم با مشارکت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است که قرار است در این پژوهشکده اجرا و عملیاتی شود. 
انصاری از تشریک مساعی و همکاری متقابل دستگاه ها و ارگان های دولتی برای عملیاتی ساختن سیاست های اقتصاد مقاومتی خبر داد و گفت: با پیاده سازی سیاست های اقتصاد مقاومتی تمامی منابع و امکانات موجود در دستگاه های اجرایی، در راستای شکوفایی اقتصادی، استفاده حداکثری از منابع موجود و پرهیز از موازی کاری به کار گرفته می شوند.وی تغییرات فیزیکی و ساختاری در پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی را در راستای رویکرد نوین استاندارد سازی دانست و حرکت در این مسیر را، اصلی ترین راهبرد این پژوهشکده بر شمرد.
انصاری از انسجام و هماهنگی بیش از پیش مجموعه پژوهشکده با سازمان ملی استاندارد ایران، برای مقابله با تخلفات در حوزه مواد غذایی خبر داد و افزود: با هماهنگی دستگاه های ذیربط و به شرط تامین ملزومات و تجهیزات مورد نیاز، سلامت و آرامش جامعه در رابطه با ایمنی، اصالت و کیفیت مواد غذایی تولید داخل و وارداتی فراهم می شود.

 


۱۰ بهمن ۱۳۹۴ ۱۱:۰۷
F0050121-E801-4505-91C9-A59D00F11319 |
تعداد بازدید : ۷۶۲