استاندارد دوغ به عنوان استاندارد منطقهای پذیرفته شد.
در هشتمین اجلاس کدکس خاور نزدیک که 1 تا 5 ژوئن 2015 در شهر رم در مقر FAO برگزار شد، پس از رایزنیهای بسیار و با شرکت آقای دکتر مرتضویان، عضو کمیته فنی کدکس شیر و فراوردهها در اجلاس مذکور، با ادامه کار استاندارد دوغ به عنوان یک استاندارد منطقهای موافقت به عمل آمد.
توافق اعضا بر این بود که استاندارد دوغ نیز همانند آیران ترکیه متوقف شود و یا در استاندارد بینالمللی شیرهای تخمیری قرار گیرد، اما با بیان این مطلب که درصد پروتئین دوغ میتواند کمتر از یک باشد و این که ویژگیها و پتانسیل مقبولیت جهانی دوغ با آیران قابل قیاس نیست، پیشنویس استاندارد دوغ به عنوان محصولی مستثنی مطرح شد و در نهایت مسئولیت کارگروه الکترونیک دوغ به ایران واگذار شد.