تازه های استانداردهای ملی ایران چاپ شده در اردیبهشت و خرداد ماه سال 1398 در حوزه های مرتبط با پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی

با مشارکت همکاران پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی، تعدادی استاندارد در کمیته‌های ملی سازمان استاندارد ایران مصوب و پس از شماره‌دهی در اردیبهشت و خرداد ماه سال 1398 به چاپ رسید.
به گزارش دفتر امور تدوین پژوهشگاه، با مشارکت همکاران پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی، استانداردهای ملی ایران به شرح زیر در کمیته‌های ملی سازمان ملی استاندارد ایران مصوب و پس از شماره دهی در اردیبهشت و خرداد ماه سال 1398 به چاپ رسید.
این استانداردها در قسمت مرتبط با فهرست استانداردهای ملی در سایت سازمان به آدرس www.isiri.gov.ir قابل دسترسی است.

ردیف عنوان استاندارد نوع استاندارد شماره استاندارد  نام دبیر
1

عرق شوید

ویژگی‌ها و روش‌های آزمون

15681

نادیا احمدی

2

عرق آویشن

ویژگی‌ها و روش‌های آزمون

15682

نادیا احمدی

3

روغن های خوراکی تهیه شده به روش پرس سرد-ارزیابی حسی

روش آزمون

15685

زهرا پیراوی ونک

4

روغن ها و چربیهای گیاهی و حیوانی-اندازه گیری محتوای ناخالصی های نامحلول

روش آزمون

4095

(تجدید نظر دوم)

لادن رشیدی

5

افزودنی های خوراکی مجاز-طعم دهنده های خوراکی-اندازه گیری مو سدیم گلوتامات در سوپ های آماده و عصاره های گوشتیبه روش HPLC

روش آزمون

15593

محمد فرجی

6

افزودنی های خوراکی مجاز-رنگ های خوراکی-اندازه گیری 4-متیل ایمیدازول در رنگ های کارامل به روشHPLC

روش آزمون

16475

محمد فرجی

7

افزودنی های خوراکی مجاز-رنگهای خوراکی-اندازه گیری رنگ های مصنوعی(کینولین بلو،سانست یلو،برلیانت بلو،ایندیگوتین،آلورا رد،پنسیو 4-آر و کارموزین) در نوشیدنی ها،ژله ها،پاستیل ها،دراژه های شکلاتی ویخ های خوراکی به روش HPLC

روش آزمون

15594

محمد فرجی

8

شیر و فراورده های آن

واژه نامه

1756

(تجدید نظر چهارم)

مهرناز امینی فر

9

کمپوت انبه

ویژگی ها و روش آزمون

8051

(تجدید نظر اول)

نادیا احمدی

10

کلوچه

ویژگی و روش آزمون

2554

(تجدید نظر سوم)

فرناز دستمالچی

11

روغن های خوراکی تهیه شده به روش پرس سرد

ویژگی و روش آزمون

13392(تجدید نظر دوم)

زهرا پیراوی ونک

12

آرد گندم

ویژگی و روش آزمون

103(تجدید نظر ششم)

فرناز دستمالچی

13

کیفیت آب-الزامات استقرار ویژگی های عملکردی روشهای کمی میکرو بیولوژی

ویژگی ها

15662

ساره داورزنی

14

میکروبیولوژی زنجیره غذایی-آماده سازی آزمایه،سوسپانسیون اولیه و رقت های اعشاری برای آزمون های میکروبیولوژی قسمت 1:مقررات کلی برای آماده سازی سوسپانسیون اولیه و رقت های اعشاری

روش آزمون

1-8923

(تجدید نظر اول)

ساره داورزنی

15

میکروبیولوژی مواد غذایی و خوراک دام-آماده سازی آزمایه، سوسپانسیون اولیه و رقتهای اعشاری برای آزمون میکروبیولوژی-قسمت 4:مقررات ویژه برای آماده سازی فراورده های متفرقه

روش آزمون

4-8923

(تجدید نظر دوم)

معصومه اطهری نیا

16

میکروبیولوژی فراورده های قنادی و شیرینی

ویژگی‌ها و روش‌های آزمون

2395(تجدید نظر دوم)

معصومه اطهری نیا

17

میکروبیولوژی پودرکاکائو و فراورده های کاکائو

ویژگی‌ها و روش‌های آزمون

3307(تجدید نظر دوم)

معصومه اطهری نیا

18

افزودنی های خوراکی مجاز-تعیین مقدار رنگهای مصنوعی مجاز خوراکی در فراورده های حجیم شده بر پایه بلغور و آرد غلات به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

روش آزمون

15654

بنفشه نصیری صحنه

19

افزودنی های خوراکی مجاز-فسفریک اسید

ویژگی‌ها و روش‌های آزمون

2884

(تجدید نظر اول)

بنفشه نصیری صحنه

20

افزودنیهای خوراکی مجاز-لاکتیک اسید

ویژگی و روش آزمون

4618(تجدید نظر اول)

بنفشه نصیری صحنه

21

افزودنی های خوراکی مجاز-یدات پتاسیم

ویژگی‌ها و روش‌های آزمون

3696

(تجدید نظر اول)

بنفشه نصیری صحنه

22

نمک خوراکی-اندازه گیری کلسیم ومنیزیم

روش آزمون

4058

(تجدید نظر اول)

بنفشه نصیری صحنه

23

پنیر رسیده در آبنمک- اصلاحیه شماره 1

ویژگی‌ها و روش‌های آزمون

1-2344(اصلاحیه شماره 1)

مهرناز امینی فر

24

بلغور ذرت

ویژگی‌ها و روش‌های آزمون

5656(تجدید نظر اول)

مریم محمدی

25

آرد سویا

ویژگی‌ها و روش‌های آزمون

2357

(تجدید نظر اول)

مریم محمدی

26

آرد کامل ذرت

ویژگی‌ها و روش‌های آزمون

8151(تجدید نظر اول)

مریم محمدی

27

طراحی و اجرای برنامه تضمین مقررات ملی ایمنی غذا در ارتباط با استفاده از داروهای دامپزشکی در دام های تولید کننده غذا

راهنما

15714

منصوره مظاهری

28

سویا پنیر(غیر لبنی)

ویژگی‌ها و روش‌های آزمون

10439(تجدید نظر اول)

مریم محمدی

29

سس سویا

ویژگی‌ها و روش‌های آزمون

7720

(تجدید نظر اول)

مینا علوی

30

خوراک دام و طیور و آبزیان-دانه ذرت

ویژگی‌ها و روش‌های آزمون

1445

(اصلاحیه شماره 1)

مازیار تقوی

31

فراورده های کشاورزی بسته بندی شده مورد مصرف در صنایع غذایی-نمونه برداری

ویژگی ها

2836

(تجدید نظر اول)

منصوره مظاهری

۱ تیر ۱۳۹۸ ۰۷:۳۳
59BCCCEF-4BD4-4C67-8FB3-AA7400C697AE |
تعداد بازدید : ۲,۸۹۴