بنا به گزارش دفتر تدوین
پژوهشگاه، با مشارکت همکاران پژوهشکده غذایی و کشاورزی، استانداردهای ملی ایران به
شرح زیر در کمیته های ملی سازمان ملی استاندارد ایران مصوب و پس از شماره دهی در آبان
ماه سال 1398 به چاپ رسید.
این استانداردها در قسمت مرتبط
با فهرست استانداردهای ملی در سایت سازمان به آدرس http://www.isiri.gov.ir قابل دسترسی
است.
|
ردیف
|
عنوان
استاندارد
|
نوع
استاندارد
|
شماره
استاندارد
|
نام
دبیر
|
|
1
|
میکروبیولوژی
شربت –
ویژگیها و روش های آزمون
|
ویژگیها و روش های آزمون
|
6274
(تجدید
نظر اول)
|
شهپر
مقدمی
|
|
2
|
میکروبیولوژی
آب میوه و آب سبزی تغلیظ شده(کنسانتره)- ویژگیها و روش های آزمون
|
ویژگیها
و روش های آزمون
|
6332
(تجدید
نظر اول)
|
شهپر
مقدمی
|
|
3
|
میکروبیولوژی
نوشیدنیها- آب میوه،آب سبزی و فراورده ها- ویژگیها و روش های آزمون
|
ویژگیها
و روش های آزمون
|
3414
(تجدید
نظر دوم)
|
شهپر
مقدمی
|
|
4
|
پایپوش
و اجزای آن- روش آزمون ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی
|
روش
آزمون
|
22672
|
رامش
مهرپور
|
|
5
|
ضدعفونی
کننده ها و گندزداهای شیمیایی-آزمون کریر برای ارزیابی کمی فعالیت مایکوباکتریوم
کشی یا توبرکولوکشی ضد عفونی کننده های شیمیایی تجهیزات مورد استفاده در مکان
های پزشکی- روش آزمون و الزامات- (فاز 2،مرحله 2)
|
روش
آزمون و الزامات
|
22673
|
رامش
مهرپور
|