تازه های استانداردهای ملی ایران چاپ شده در آبان ماه سال 1398 در حوزه های مرتبط با پژوهشکده غذایی و کشاورزی

 

بنا به گزارش دفتر تدوین پژوهشگاه، با مشارکت همکاران پژوهشکده غذایی و کشاورزی، استانداردهای ملی ایران به شرح زیر در کمیته ­های ملی سازمان ملی استاندارد ایران مصوب و پس از شماره دهی در آبان ماه سال 1398 به چاپ رسید.

این استانداردها در قسمت مرتبط با فهرست استانداردهای ملی در سایت سازمان به آدرس http://www.isiri.gov.ir قابل دسترسی است.

 

ردیف

عنوان استاندارد

نوع استاندارد

شماره استاندارد

نام دبیر

1

میکروبیولوژی شربت ویژگیها و روش های آزمون

ویژگیها و روش های آزمون

6274

(تجدید نظر اول)

شهپر مقدمی

2

میکروبیولوژی آب میوه و آب سبزی تغلیظ شده(کنسانتره)- ویژگیها و روش های آزمون

ویژگیها و روش های آزمون

6332

(تجدید نظر اول)

شهپر مقدمی

3

میکروبیولوژی نوشیدنیها- آب میوه،آب سبزی و فراورده ها- ویژگیها و روش های آزمون

ویژگیها و روش های آزمون

3414

(تجدید نظر دوم)

شهپر مقدمی

4

پایپوش و اجزای آن- روش آزمون ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی

روش آزمون

22672

رامش مهرپور

5

ضدعفونی کننده ها و گندزداهای شیمیایی-آزمون کریر برای ارزیابی کمی فعالیت مایکوباکتریوم کشی یا توبرکولوکشی ضد عفونی کننده های شیمیایی تجهیزات مورد استفاده در مکان های پزشکی- روش آزمون و الزامات- (فاز 2،مرحله 2)

روش آزمون و الزامات

22673

رامش مهرپور

 

۱۷ آذر ۱۳۹۸ ۱۶:۰۸
تعداد بازدید : ۷۴۳