تصویب پروژه استاندارد بین‌المللی زرشک در ایزو

پیشنهاد تدوین استاندارد بین‌المللی زرشک (ویژگی‌ها و روش‌های آزمون) در تاریخ 5 ردیبهشت 1398با موفقیت به تصویب اعضای کمیته میوه و سبزی تازه، خشک و فرایند شده ایزو ISO/TC34/SC3 رسید و به پروژه‌های فعال کمیته مذکور اضافه شد.
پیشنهاد تدوین استاندارد بین‌المللی زرشک (ویژگی‌ها و روش‌های آزمون) در تاریخ 5 ردیبهشت 1398با موفقیت به تصویب اعضای کمیته میوه و سبزی تازه، خشک و فرایند شده ایزو ISO/TC34/SC3 ‌رسید و به پروژه‌های فعال کمیته مذکور اضافه شد. هدف از تدوین این استاندارد، تعیین ویژگی‌ها و روش‌های آزمون زرشک خشک می‌باشد. تولید انواع محصولات کشاورزی موجب به وجود آمدن ارزش افزوده در سطح ملی می‌شود، درهمین رابطه وجود برخی از محصولات ویژه و منحصر بفرد که فقط در کشورمان تولید می‌شوند، مانند زرشک، اهمیت این بخش را دو چندان می‌نماید. در حال حاضر عرضه این محصول استراتژیک در بازارهای جهانی بسیار دشوار است و جهت دستیابی زرشک به جایگاه بین‌المللی، نیازمند توزیع گسترده و سیستم قوی بازاریابی و ترویج و معرفی این محصول از طریق تدوین استاندارد بین‌المللی است. لازم به ذکر است که این پروژه به صورت یک پیشنهاد جدید (NP) انجام می‌شود و دبیر آن رویا نوربخش رییس آزمایشگاه مرجع گروه پژوهشی بیولوژی پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی می باشد.
۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۷:۳۹
43B96C9B-2FF9-42E5-B388-AA3E00C85CEA |
تعداد بازدید : ۶۷۷