بنا به گزارش دفتر تدوین
پژوهشگاه، با مشارکت همکاران پژوهشکده غذایی و کشاورزی، استانداردهای ملی ایران به
شرح زیر در کمیته های ملی سازمان ملی استاندارد ایران مصوب و پس از شماره دهی در آذر
ماه سال 1398 به چاپ رسید.
این استانداردها در قسمت مرتبط
با فهرست استانداردهای ملی در سایت سازمان به آدرس http://www.isiri.gov.ir قابل دسترسی
است.
|
ردیف
|
عنوان
استاندارد
|
نوع استاندارد
|
شماره استاندارد ملی ایران
|
دبیر
|
|
1
|
گندم
دوروم- ویژگی ها و روش های آزمون
|
ویژگی
ها و روش آزمون
|
4554
(تجدید
نظر اول)
|
مریم
محمدی
|
|
2
|
میوه
فراوری شده- ویژگی ها و روش های آزمون
|
ویژگی
ها و روش آزمون
|
11088
(تجدید
نظر اول)
|
منصوره
مظاهری
|
|
3
|
میکروبیولوژی
دانه های غلات و حبوبات- ویژگی ها و روش های آزمون
|
ویژگی
ها و روش آزمون
|
11602
(تجدید
نظر اول)
|
ساره
داورزنی
|
|
4
|
میکروبیولوژی
زنجیره غذایی-روش جامع جستجو،شناسایی، شمارش و سروتایپینگ سالمونلا- قسمت 1:جستجو
و شناسایی گونه های سالمونلا
|
روش
آزمون
|
1810-1
|
ساره
داورزنی
|
|
5
|
پایش
وجود 2 و 3-مونو کلروپروپان -2و 1-دیول(2 و 3-ام سی پی دی)استرهای اسید چرب-2 و
3 ام سی پی دی و استرهای اسید چرب گلیسیدیل در غذا-راهنما
|
راهنما
|
22710
|
زهرا
پیراوی ونک
|
|
6
|
مواد
غذایی- اندازه گیری عناصر کم مقدار- اندازه گیری جیوه با دستگاه طیف سنج جذب اتمی
به روش بخار سرد پس از هضم فشاری
|
روش
آزمون
|
22707
|
رویا
نوربخش
|
|
7
|
معیارهای
عملکردی روش های آنالیز برای تعیین مقدار باقیمانده آفت کش ها در مواد غذایی و
خوراک دام- راهنما
|
راهنما
|
22706
|
رویا
نوربخش
|