چاپ و انتشار کتاب با عنوان تجزیه و تحلیل ریسک ایمنی مواد غذایی: راهنمای اجرا برای نهادهای مسئول ایمنی غذا

FAO و WHO این «راهنما» را به منظور درک و استفاده از آنالیز ریسک در چارچوب ملیِ ایمنی مواد غذایی تهیه نموده‌اند.

کتاب " تجزیه و تحلیل ریسک ایمنی مواد غذایی: راهنمای اجرا برای نهادهای مسئول ایمنی غذا" که توسط FAO و WHO و با همکاری تعدادی از کارشناسان بین‌المللی در جنبه‌های مختلف آنالیز ریسک تهیه شده است، توسط معصومه محمودی میمند، منصوره مظاهری، فرزانه انصاری، فرنوش عطار و زهره پوراعتدال، از اعضای هیات علمی پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده‌های کشاورزی ترجمه و چاپ شده است.

FAO و WHO این «راهنما» را به منظور درک و استفاده از آنالیز ریسک در چارچوب ملیِ ایمنی مواد غذایی تهیه نموده‌اند. مخاطبان اصلی این کتاب، مقامات ملی مرتبط با ایمنی مواد غذایی در سطح دولت‌ها می‌­باشند. این راهنما، اطلاعات پیش نیاز ضروری، هدایت و نمونه‌های عملی از روش‌های به کارگیری آنالیز ریسک را در مواد غذایی ارائه می‌دهد. همچنین اصول توافق بین‌المللی و چارچوب عمومی برای استفاده از اجزای مختلف آنالیز ریسک را بیان می‌­کند. این راهنما مکمل و هم‌تراز سایر اسناد موجود و یا در حال تولید توسط WHO/ FAO و کمیسیون کدکس غذایی می‌­باشد.

ترجمه و چاپ کتاب

۲۶ اسفند ۱۳۹۸ ۱۰:۳۸
تعداد بازدید : ۱,۱۸۴