FAO و WHO این «راهنما» را به منظور درک و استفاده از آنالیز ریسک در چارچوب ملیِ ایمنی مواد غذایی تهیه نمودهاند.
کتاب " تجزیه و تحلیل ریسک ایمنی مواد غذایی: راهنمای اجرا برای نهادهای مسئول ایمنی غذا" که توسط FAO و WHO و با همکاری تعدادی از کارشناسان بینالمللی در جنبههای مختلف آنالیز ریسک تهیه شده است، توسط معصومه محمودی میمند، منصوره مظاهری، فرزانه انصاری، فرنوش عطار و زهره پوراعتدال، از اعضای هیات علمی پژوهشکده صنایع غذایی و فرآوردههای کشاورزی ترجمه و چاپ شده است.
FAO و WHO این «راهنما» را به منظور درک و استفاده از آنالیز ریسک در چارچوب ملیِ ایمنی مواد غذایی تهیه نمودهاند. مخاطبان اصلی این کتاب، مقامات ملی مرتبط با ایمنی مواد غذایی در سطح دولتها میباشند. این راهنما، اطلاعات پیش نیاز ضروری، هدایت و نمونههای عملی از روشهای به کارگیری آنالیز ریسک را در مواد غذایی ارائه میدهد. همچنین اصول توافق بینالمللی و چارچوب عمومی برای استفاده از اجزای مختلف آنالیز ریسک را بیان میکند. این راهنما مکمل و همتراز سایر اسناد موجود و یا در حال تولید توسط WHO/ FAO و کمیسیون کدکس غذایی میباشد.