با مشارکت همکاران پژوهشکده صنایع غذایی و فراورده های کشاورزی، تعدادی استاندارد ملی ایران در کمیتههای ملی سازمان استاندارد ایران مصوب شده و به چاپ رسید.
بنا به گزارش دفتر تدوین پژوهشگاه، با مشارکت همکاران پژوهشکده صنایع غذایی و فراورده های کشاورزی، استانداردهای ملی ایران به شرح زیر در کمیتههای ملی سازمان ملی استاندارد ایران مصوب و پس از شماره دهی در بهمن و اسفند ماه سال ۱۳۹۸ و فروردین ماه سال ۱۳۹۹ به چاپ رسید.
این استانداردها در قسمت مرتبط با فهرست استانداردهای ملی در سایت سازمان به آدرس
http://www.isiri.gov.ir قابل دسترسی است.
ردیف
|
عنوان استاندارد
|
نوع استاندارد
|
شماره استاندارد
|
نام دبیر |
| ۱ |
شیر خشک بدون چربی ویژه فرمولاسیون شیر خشک شیر خواران و غذای کودکان |
ویژگی و روش آزمون |
۲۲۷۴۴ |
مهرناز امینی فر |
| ۲ |
قهوه-آنالیز حسی |
واژه نامه |
۲۲۷۴۳ |
معصومه محمودی میمند
|
| ۳ |
تافی و آبنبات
|
ویژگی و روش آزمون
|
۷۱۱(تجدید نظر چهارم)
|
سبا بلقیسی
|
| ۴ |
خامه پاستوریزه و فرادما
|
ویژگی و روش آزمون
|
۱۹۱(تجدید نظر چهارم)
|
نگار جیلانچی
|
| ۵ |
خوراک دام-نمونه برداری
|
روش آزمون
|
۷۵۷۰(تجدید نظر اول)
|
منصوره مظاهری |