تازه های استانداردهای ملی ایران چاپ شده در بهمن و اسفند ماه سال ۱۳۹۸ و فروردین سال ۱۳۹۹ در حوزه های مرتبط با پژوهشکده صنایع غذایی و فراورده های کشاورزی

با مشارکت همکاران پژوهشکده صنایع غذایی و فراورده های کشاورزی، تعدادی استاندارد ملی ایران در کمیته‌های ملی سازمان استاندارد ایران مصوب شده و به چاپ رسید.​
بنا به گزارش دفتر تدوین پژوهشگاه، با مشارکت همکاران پژوهشکده صنایع غذایی و فراورده های کشاورزی، استانداردهای ملی ایران به شرح زیر در کمیته‌های ملی سازمان ملی استاندارد ایران مصوب و پس از شماره دهی در بهمن و اسفند ماه سال ۱۳۹۸ و فروردین ماه سال ۱۳۹۹ به چاپ رسید.
این استانداردها در قسمت مرتبط با فهرست استانداردهای ملی در سایت سازمان به آدرس http://www.isiri.gov.ir قابل دسترسی است. 
 
ردیف
عنوان استاندارد
نوع استاندارد
شماره استاندارد
 نام دبیر
۱  شیر خشک بدون چربی ویژه فرمولاسیون شیر خشک شیر خواران و غذای کودکان  ویژگی و روش آزمون  ۲۲۷۴۴  مهرناز امینی فر
۲  قهوه-آنالیز حسی  واژه نامه ۲۲۷۴۳ معصومه محمودی میمند
۳ تافی و آبنبات  ویژگی و روش آزمون
 ۷۱۱(تجدید نظر چهارم)
 سبا بلقیسی
۴ خامه پاستوریزه و فرادما  ویژگی و روش آزمون
 ۱۹۱(تجدید نظر چهارم)
 نگار جیلانچی
۵ خوراک دام-نمونه برداری روش آزمون
۷۵۷۰(تجدید نظر اول)
 منصوره مظاهری

 

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۱:۳۷
تعداد بازدید : ۷۶۲