تازه‌های استانداردهای ملی ایران چاپ شده در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۹ در حوزه‌های مرتبط با پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده‌های کشاورزی

با مشارکت همکاران پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده‌های کشاورزی، تعدادی استاندارد ملی ایران در کمیته‌های ملی سازمان استاندارد ایران مصوب شده و به چاپ رسید.
بنا به گزارش دفتر تدوین پژوهشگاه، با مشارکت همکاران پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی، استانداردهای ملی ایران به شرح زیر در کمیته‌های ملی سازمان ملی استاندارد ایران مصوب و پس از شماره دهی در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۹ به چاپ رسید.
این استانداردها در قسمت مرتبط با فهرست استانداردهای ملی در سایت سازمان به آدرس http://www.isiri.gov.ir قابل دسترسی است. 

 

 ردیف  عنوان استاندارد  نوع استاندارد  شماره استاندارد  نام دبیر
 ۱  ضد عفونی کننده‌ها و گندزداهای شیمیایی- آزمون سوسپانسیون کمی برای ارزیابی فعالیت قارچ کشی یا مخمر کشی ضد عفونی کننده‌ها و گندزداهای شیمیایی مورد استفاده در مکان‌های دامپزشکی- روش آزمون و الزامات(فاز ۲،مرحله ۱)  روش آزمون  ۱۹۰۸۰ رامش مهرپور
 ۲  ضد عفونی کننده ها و گندزداهای شیمیایی-فراورده ضد عفونی کننده دست در جراحی-روش آزمون و الزامات(فاز ۲،مرحله ۲)  روش آزمون  ۱۹۱۳۱ رامش مهرپور
 ۳  میکروبیولوژی زنجیره غذایی-روش جامع برای جستجو و شناسایی گونه‌های بروسلا  روش آزمون  ۱۹۱۵۳ معصومه اطهری نیا
 ۴  بیومیمتیک- مواد، ساختارها و اجزای بیومیمتیک  ویژگی ها  ۱۸۹۹۹ فرنوش عطار
 ۵  میکروبیولوژی شیر و فراورده‌های آن- اصلاحیه شماره ۱  ویژگی و روش آزمون  ۲۴۰۶ زهره پور اعتدال
 ۶  پودر سیر- اصلاحیه شماره ۱  ویژگی و روش آزمون  ۵۹۹۹ معصومه محمودی میمند
 ۷  چای معطر- اصلاحیه شماره ۱  ویژگی و روش آزمون  ۱۷۲۲۶ معصومه محمودی میمند
 ۸  عسل  ویژگی و روش آزمون  ۹۲ (تجدید نظر هشتم) سبا بلقیسی
 ۹  فناوری نانو-استفاده و کاربرد آزمون های برون تنی بدون سلولی و روش شناسی های ارزیابی ماندگاری زیستی نانو ماده روش آزمون  ۱۹۱۵۶ فرنوش عطار
۱۱ خرداد ۱۳۹۹ ۰۹:۴۷
تعداد بازدید : ۶۴۷