با مشارکت همکاران پژوهشکده صنایع غذایی و فرآوردههای کشاورزی، تعدادی استاندارد ملی ایران در کمیتههای ملی سازمان استاندارد ایران مصوب شده و به چاپ رسید.
بنا به گزارش دفتر تدوین پژوهشگاه، با مشارکت همکاران پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی، استانداردهای ملی ایران به شرح زیر در کمیتههای ملی سازمان ملی استاندارد ایران مصوب و پس از شماره دهی در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۹ به چاپ رسید.
این استانداردها در قسمت مرتبط با فهرست استانداردهای ملی در سایت سازمان به آدرس
http://www.isiri.gov.ir قابل دسترسی است.
| ردیف |
عنوان استاندارد |
نوع استاندارد |
شماره استاندارد |
نام دبیر |
| ۱ |
ضد عفونی کنندهها و گندزداهای شیمیایی- آزمون سوسپانسیون کمی برای ارزیابی فعالیت قارچ کشی یا مخمر کشی ضد عفونی کنندهها و گندزداهای شیمیایی مورد استفاده در مکانهای دامپزشکی- روش آزمون و الزامات(فاز ۲،مرحله ۱) |
روش آزمون |
۱۹۰۸۰ |
رامش مهرپور |
| ۲ |
ضد عفونی کننده ها و گندزداهای شیمیایی-فراورده ضد عفونی کننده دست در جراحی-روش آزمون و الزامات(فاز ۲،مرحله ۲) |
روش آزمون |
۱۹۱۳۱ |
رامش مهرپور |
| ۳ |
میکروبیولوژی زنجیره غذایی-روش جامع برای جستجو و شناسایی گونههای بروسلا |
روش آزمون |
۱۹۱۵۳ |
معصومه اطهری نیا |
| ۴ |
بیومیمتیک- مواد، ساختارها
و اجزای بیومیمتیک |
ویژگی ها |
۱۸۹۹۹ |
فرنوش عطار |
| ۵ |
میکروبیولوژی شیر و فراوردههای آن- اصلاحیه شماره ۱ |
ویژگی و روش آزمون |
۲۴۰۶ |
زهره پور اعتدال |
| ۶ |
پودر سیر- اصلاحیه شماره ۱ |
ویژگی و روش آزمون |
۵۹۹۹ |
معصومه محمودی میمند |
| ۷ |
چای معطر- اصلاحیه شماره ۱ |
ویژگی و روش آزمون |
۱۷۲۲۶ |
معصومه محمودی میمند |
| ۸ |
عسل |
ویژگی و روش آزمون |
۹۲ (تجدید نظر هشتم) |
سبا بلقیسی |
| ۹ |
فناوری نانو-استفاده و کاربرد آزمون های برون تنی بدون سلولی و روش شناسی های ارزیابی ماندگاری زیستی نانو ماده |
روش آزمون |
۱۹۱۵۶ |
فرنوش عطار |