استاندارد ملی ایران "خامه پاستوریزه و فرادما-(UHT) ویژگیها و روشهای آزمون" برای چهارمین بار به دبیری نگار جیلانچی مورد تجدیدنظر قرار گرفت.
استاندارد ملی ایران شماره ۱۹۱ "خامه پاستوریزه و فرادما-(UHT) ویژگیها و روشهای آزمون" در سال ۱۳۹۸ برای چهارمین بار توسط متخصصان سازمان ملی استاندارد، سازمان غذا و دارو، کارشناسان صنایع لبنی و به دبیری نگار جیلانچی مورد تجدیدنظر قرار گرفت و برای اولین بار ویژگیهای سرشیر در آن تعیین شد.
سرشیر فرآوردهای غنی از چربی شیر است که از نظر بافت، شکل ظاهری و فرایند تولید با خامه متفاوت بوده و بر اثر خنک کردن تدریجی شیر گرم، به صورت طبیعی و به شکل یک لایه نازک از چربی بر روی سطح شیر تجمع پیدا میکند. تجدید نظر چهارم این استاندارد، زمینه تولید و صادرات سرشیر پاستوریزه را فراهم کرده و نقش مهمی در توسعه صنایع لبنی تولیدکننده این فراورده خواهد داشت.