انتشار استاندارد بین المللی "زرشک – ویژگیها و روش های آزمون" به دبیری کارشناس پژوهشگاه استاندارد توسط سازمان ایزو

پس از 2 سال تلاش مستمر توسط ایران، استاندارد بین المللی " زرشک – ویژگی ها و روش های آزمون"  تدوین و روز چهارشنبه 6 اسفند ماه با شماره ISO 24090 توسط دبیرخانه سازمان جهانی استاندارد سازی ‏‎(ISO)‎‏ به چاپ رسید. در تهیه این استاندارد نمایندگان کشورهای مختلف از جمله استرالیا، اتریش، آلبانی، بوتسوانا، ترکیه، هند، روسیه، صربستان، سریلانکا، کره جنوبی، قزاقستان، چین و همچنین سازمان بین المللی همچون ایزو و... مشارکت داشتند. مایه افتخار است که این استاندارد توسط ج. ا. ایران در سازمان ایزو پیشنهاد، هدایت و انجام شد. دبیری تدوین این ‏استاندارد بر عهده رویا نوربخش از پژوهشگاه استاندارد بوده و یک کارگروه در سطح ملی متشکل از ‏کارشناسان خبره و صاحب نظران در تدوین آن مشارکت داشتند. 
محصولات کشاورزی در زمره مهمترین کالاهای صادراتی غیر نفتی در کشور می باشد. درهمین رابطه وجود برخی از محصولات ویژه و منحصر بفرد مانند زرشک که جمهموری اسلامی ایران از بزرگترین تولید کنندگان و صادر کنندگان آن در جهان می باشد، اهمیت این بخش را دو چندان می‌نماید. استاندارد مذکور با هدف تسهیل دستیابی محصول زرشک به جایگاه بین‌المللی  و ارائه ویژگی ها و روش های آزمون آن تدوین شده و ضمن ترویج و معرفی این محصول منجر به توزیع گسترده و سیستم قوی برای بازاریابی می گردد.
 
۱۲ اسفند ۱۳۹۹ ۱۱:۴۶
تعداد بازدید : ۷۴۳