نویسنده/نویسندگان |
عنوان مقاله |
عنوان همایش،کنفرانس و غیره |
شهر محل برگزاری |
کشور محل برگزاری |
نحوه ارایه مقاله(سخنرانی یا پوستر) |
سال ارایه |
Belgheisi |
Stability
of catechins in green tea |
4th
International ISEKI_Food Conference |
وین |
اتریش |
پوستر |
2016 |
Belgheisi,
Mahmoudi-Meymand |
Investigation
on fluoride content of tea products and reliability of methods for its
determination |
4th
International ISEKI_Food Conference |
وین |
اتریش |
سخنرانی |
2016 |
Belgheisi |
Effect of whey protein based edible coating on quality of fresh mutton |
APCBEES Conferences |
مادرید |
اسپانیا |
سخنرانی |
2015 |
بلقیسی، سلطانی، امینی فر |
Safety
of silver nanoparticles as antimicrobial food packaging material |
Iran
Nanosafety Congress |
تهران |
ایران |
سخنرانی |
2014 |
بلقیسی، علائی |
The
Use of fruit powder in extruded snacks |
اولین همایش ملی میان
وعده های غذایی |
تهران |
ایران |
پوستر |
1393 |
بلقیسی |
اتواکسیداسیون چربی ها
در مواد غذایی |
اولین کنگره علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی، منابع طبیعی |
تهران |
ایران |
پوستر |
1394 |
بلقیسی |
شاخص های ارزیابی کیفیت
کاکائو |
اولین کنگره علمی پژوهشی
توسعه و ترویج علوم کشاورزی، منابع طبیعی |
تهران |
ایران |
پوستر |
194 |
بلقیسی،عزیزی،هاديان،ظهوریان |
ارزیابی خواص فیزیکی فیلم خوراکی پروتئین آب پنیر - منوگلیسرید |
هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی |
مشهد |
ایران |
سخنرانی |
1387 |
بلقیسی،عزیزی،هادیان،ظهوریان |
اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر – منوگلیسرید بر افت رطوبت و ویژگی های حسی گوشت تازه گوسفند
|
هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی |
مشهد |
ایران |
پوستر |
1384 |
بلقیسی،عزیزی،هادیان،ظهوریان |
اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر – منوگلیسرید بر ویژگی های میکروبی و ازت فرار تام گوشت تازه گوسفند |
هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی |
مشهد |
ایران |
پوستر |
1387 |
بلقیسی،تسلیمی |
اثرات فرآوری بر لیکوپن گوجه فرنگی |
هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی |
مشهد |
ایران |
پوستر |
1387 |
بلقیسی،کوشکی،صفری |
امکان سنجی تولید شیر غلیظ شده شیرین در سطح نیمه صنعتی |
نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی |
تهران |
ایران |
پوستر |
1389 |
بلقیسی،کوشکی |
امکان سنجی تولید کنسانتره پروتئین پنبه دانه جهت مصرف انسان |
نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
|
تهران |
ایران |
پوستر |
1389 |
بلقیسی،کوشکی،صفری |
امکان سنجی تولید شیر تبخیر شده در سطح نیمه صنعتی |
نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی |
تهران |
ایران |
پوستر |
1389 |
بلقیسی،کوشکی،حجازی |
بهینه کردن pH، دما ، زمان و نوع بسته بندی بر کیفیت کنسانتره آب گوجه فرنگی |
نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
|
تهران |
ایران |
پوستر |
1389 |
بلقیسی،کوشکی،حجازی |
بهینه سازی تولید کنسانتره و آب گوجه فرنگی با امکانات کارخانه کنسانتره آب میوه جات |
نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی |
تهران |
ایران |
پوستر |
1389 |
بلقیسی |
فیلم ها و پوشش های خوراکی و نقش آن ها در امنیت فرآورده های گوشتی |
دومین سمینار ملی امنیت مواد غذایی |
سوادکوه |
ایران |
پوستر |
1391 |
بلقیسی،امینی فر،عزیزی،هادیان |
اثر پوشش خوراکی پروتئین آب پنیر بر ویژگی های میکروبی گوشت تازه گوسفند
|
اولین کنفرانس بین المللی الکترونیکی |
مشهد |
ایران |
پوستر |
1391 |
امینی فر،بلقیسی،امام جمعه |
بررسی مدل رهاسازی ترکیبات معطر از پنیر آب نمکی کم چرب ایرانی حاوی کاپا کاراگینان و کنسانتره پروتئین آب پنیر |
اولین کنفرانس بین المللی الکترونیکی |
مشهد |
ایران |
پوستر |
1391 |
امینی فر،امام جمعه،بلقیسی |
اهمیت استانداردسازی فرآورده های لبنی بومی، پنیر لیقوان ، پنیر سنتی تهیه شده از شیرخام گوسفند |
اولین همایش ملی تحقیق و توسعه صنایع تخمیری |
کرج |
ایران |
سخنرانی |
1392 |
امینی فر،بلقیسی |
بررسی میزان نمک بر سرم دهی دوغ پایدار شده با پکتین با متوکسیل بالا و لزوم توجه به این عوامل جهت کاربرد آنها در استاندارد مربوطه |
اولین همایش ملی تحقیق و توسعه صنایع |
کرج |
ایران |
پوستر |
1392 |
بلقیسی، امینی فر، سلطانی |
کاربردهای نوین کاتچین در صنعت غذا |
بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی |
شیراز |
ایران |
پوستر |
1392 |
بلقیسی،سلطانی |
بررسی تغییرات سازنده چای کامبوجا طی فرآیند تخمییر |
بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی |
شیراز |
ایران |
پوستر |
1392 |
بلقیسی،سلطانی،امینی فر |
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته اصلاح شده بر پایه ذرت |
بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی |
شیراز |
ایران |
پوستر |
1392 |
امینی فر، بلقیسی |
مروری بر عوامل موثر در جداشدن فاز در مواد غذایی |
بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی |
شیراز |
ایران |
پوستر |
1392 |
امینی فر، بلقیسی |
اثر پکتین با متوکسیل بالا در وضعیت مخلوط با گالاکتومانان ها در توزیع اندازه ذرات کازئینی |
بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی |
شیراز |
ایران |
پوستر |
1392 |
بلقیسی |
مزایا و هزینه های ناشی از تنظیم مقررات ایمنی مواد غذایی
|
دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا |
تهران |
ایران |
پوستر |
1392 |
بلقیسی |
اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و جاذب های رطوبتی بر کیفیت قارچ خوراکی |
دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا |
تهران |
ایران |
پوستر |
1392 |
امینی فر،بلقیسی
|
لزوم استفاده از روش های پیشرفته آزمایشگاهی در تدوین استانداردها و قوانین تضمین کننده ایمنی غذا جهت نیل به توسعه پایدار:فلوریمتری
|
دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا |
تهران |
ایران |
پوستر |
1392 |
بلقیسی،امینی فر |
بسته بندی زیست تخریب پذیر و نقش آن در بهبود کیفیت فرآورده های غذایی |
سومین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا |
بوشهر |
ایران |
پوستر |
1392 |
بلقیسی،سلطانی |
بسته بندی های زیست تخریب پذیر و ارتقاء زمان ماندگاری گوشت و فرآورده های آن |
سومین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا |
بوشهر |
ایران |
پوستر |
1392 |
سلطانی،بلقیسی،حیدرپور |
آرتمیا و اهمیت آن در آبزی پروری |
سومین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا |
بوشهر |
ایران |
پوستر |
1392 |
سلطانی،بلقیسی،آق |
پراکنش جغرافیایی و ویژگی های اکولوژی آرتمیا |
سومین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا |
بوشهر |
ایران |
پوستر |
1392 |
سلطانی،بلقیسی،امینی فر |
تغذیه آرتمیا |
سومین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا |
بوشهر |
ایران |
پوستر |
1392 |
سلطانی، بلقیسی |
اثرات منفی مایکوتوکسین ها ب روی نشخوارکنندگان |
سومین همایش کشوری سموم طبیعی
|
تهران |
ایران |
پوستر |
1392 |
سلطانی،بلقیسی،شکری |
اثرات تریکوتسینT-2 و افلاتوکسینA1 بر روی رت و موش |
همایش کشوری سموم طبیعی |
تهران |
ایران |
پوستر |
1392 |
علائی، بلقیسی |
اثر رطوبت بر ویژگی های فیزیکی دانه های قهوه وارداتی |
اولین کنفرانس ملی علوم کشاورزی و محیط زیست |
تهران |
ایران |
پوستر |
1392 |
علائی،بلقیسی |
بررسی ترکیبات عمده و برخی از خصوصیات کیفی نمونه های تجاری پشمک |
اولین همایش ملی میان وعده های غذایی |
مشهد |
ایران |
پوستر |
1393 |
بلقیسی،علاوی |
به کارگیری پودر میوه ها در اسنک های اکسترود شده |
اولین همایش ملی میان وعده های غذایی |
مشهد |
ایران |
پوستر |
1393 |
Belgheisi,Soltani,Alaei
|
IgE-mediated food allergy in children |
12th international congress of immunology and allergy |
تهران |
ایران |
پوستر |
2014 |
Soltani,Belgheisi,Heidarzadeh |
Nutritinal interactions in insect-microbial symbioses |
12th international congress of immunology and allergy
|
تهران |
ایران |
پوستر |
2014 |
Belgheisi,Soltani |
Antimicrobial susceptibility and molecular characterization of streptococci from bovine mastitis |
15th international & Iranian Congress of Microbiology |
تهران |
ایران |
پوستر |
2014 |
Belgheisi,Soltani |
Effect of whey protein based edible coating on the microbial properties and total voltalile nitrogen of fresh mutton |
15th International and Iranian Congress of Microbiology |
تهران |
ایران |
پوستر |
2014 |
Belgheisi,Heydari |
Safety and Quality of Meat Products
|
15th International and Iranian Congress of Microbiology |
تهران |
ایران |
پوستر |
2014 |
Soltani,Belgheisi |
Role of microbe-drived compounds on malaria control |
15th International and Iraniain Congress of Microbiology |
تهران |
ایران |
پوستر |
2014 |
علائی، بلقیسی
|
New insight into coffee by-products |
همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم مهندسی و پایه |
تهران |
ایران |
پوستر |
1393 |
نظرپور،امینی فرفجیلانچی،بلقیسی |
بررسی اثر نوع شیر بر ویژگی های پنیر سنتی شیراز |
همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی |
زاهدان |
ایران |
پوستر |
1393 |
بلقیسی،سلطانی |
اثر تحریک الکتریکی بر تردی و رنگ گوشت گاو و گوسفند |
همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی |
زاهدان |
ایران |
پوستر |
1393 |
بلقیسی |
بررسی میزان آلمینیوم در نمونه های چای |
همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی |
زاهدان |
ایران |
پوستر |
1393 |
بلقیسی |
فروکتوفیلیک لاکتیک اسد باکتری ها در عسل |
همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی |
زاهدان |
ایران |
پوستر |
1393 |
بلقیسی |
پایداری کاتچین ها و تئافلاوین ها در چای |
همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی |
زاهدان |
ایران |
پوستر |
1393 |
بلقیسی |
اثر فرآیند حرارتی و فشار بالا بر ارزش تغذیه ای عسل |
همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی |
زاهدان |
ایران |
پوستر |
1393 |
بلقیسی |
مقایسه روش های تعیین کاتچین در چای |
همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی |
زاهدان |
ایران |
پوستر |
1393 |
بلقیسی |
بهبود ارزش تغذیه ای میان وعده های غذایی با استفاده از میوه و سبزی |
اولین همایش تغذیه و میان وعده های سالم |
تهران |
ایران |
سخنرانی |
1393 |
بلقیسی |
سالم سازی میان وعده های غذایی با استفاده از پودر میوه
|
اولین سمینار تغذیه و میان وعده سالم
|
تهران |
ایران |
سخنرانی |
1393 |