طرح های پژوهشی بررسی ویژگی های کنجاله کاملینا به منظور تدوین استاندارد ملی آن بررسی ویژگی های روغن کاملینا پالایش شده به منظور تدوین استاندارد ملی بررسی و تعیین وضعیت فنی و سیستمی آزمایشگاه های CNG مستقر در استان تهران بر اساس الزامات استانداردهای ملی مربوطه بررسی و تعیین وضعیت فنی و سیستمی آزمایشگاه های خودرو و نیرو محرکه مستقر در استان تهران بر اساس الزامات استانداردهای ملی مربوطه بررسی روش های آزمون اکراتوکسین A در مواد غذایی و بهینه سازی روش مناسب برای آزمون برای اندازه گیری اکراتوکسین A در عصاره شیرین بیان بهینه سازی درصد قند کل پودر کیک نیمه آماده توسعه و معتبرسازی روش آزمون اندازه گیری همزمان رنگ سان ست یلو و رنگ پاپریکا در فرآورده-های حجیم شده بر پایه بلغور و آرد غلات با UV-Vis و HPLC تعداد نمایش: 12 24 60 120 همه موارد « قبلی ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ صفحه ۸ از ۸ بعدی » شماره صفحه