ورود
ثبت نام
English
منو
معرفی
تاریخچه
نمودار سازمانی
چشم انداز، بیانیه رسالت و شرح وظایف
سند راهبردی و برنامه عملیاتی
ریاست
رئیس پژوهشگاه استاندارد
مشاورین رئیس
مدیریت حوزه ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل
دبیرخانه هیات امنا و هیات اجرایی جذب اعضای هیات علمی
اداره برنامه ریزی و پایش
اداره فناوری اطلاعات
اداره حراست
معاونتها
معاونت پژوهشی و فناوری
معاونت توسعه و مدیریت منابع
پژوهشکدهها
پژوهشکده شیمی و پتروشیمی
پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی
پژوهشکده فناوری و مهندسی
پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانههای مدیریت
گروه های پژوهشی منطقه ای تقاضا محور
رؤسا،معاونین و مدیران
اعضای هیأت علمی
اعضای غیر هیأت علمی
پیشکسوتان و بازنشستگان پژوهشگاه
گالری تصاویر
پژوهش و فناوری
طرح های پژوهشی
توسعه فناوری
خدمات
امور استان ها
گروه های تقاضامحور پژوهشی منطقه ای
دبیرخانه منطقه 2 قطب های منطقه ای
همکاری ها
تفاهم نامه ها
همکاری های بین المللی
ارزیابی
فرم های سامانه یکپارچه پژوهشگاه استاندارد
راهنمای انجام فرآیند ارزیابی
تعهدات نهاد ارزیابی انطباق و پژوهشکده ارزیابی کیفیت و سامانه های مدیریت
آموزش
کلیه دوره های آموزشی پژوهشگاه استاندارد
دوره های MBA و DBA
دوره جامع بازرسی CNG
ثبت نام دوره های آموزشی داوطلبین آزاد
دوره های ویژه های همکاران پژوهشگاه
ثبت نام دوره های آموزشی توسط شرکت ها/ آزمایشگاه ها/ سازمان ها
کارگاه های آموزشی
ثبت دوره های تقاضا محور
دانش آموختگان
دوره های آموزشی فعال
مدیریت دانش
فراخوان مدرسان حوزه استاندارد
کارشناسان استاندارد
تقویم دوره های آموزشی 1403
خدمات آزمایشگاهی
خدمات علمی و استقرار سیستم های مدیریت و کیفیت
خدمات آزمون مهارت
همکاران
اعضاء هیات علمی
اعضاء غیرهیات علمی
اطلاعیه ها و فراخوان ها
جشنواره ایده های نو
درگاه پرداخت الکترونیکی
ارتباط با ما
ثبت شکایت
تماس با ما
دفترچه تلفن پژوهشگاه استاندارد
پرسشهای متداول
دبیرخانه جایزه ملی کیفیت ایران
نظرسنجی مراجعین آزمون
نتایج طرح تحقیقاتی با عنوان "بررسی امکان وجود بافت های استخوان و غضروف در سوسیس و کالباس فاقد خمیر گوشت"
حضور نماینده پژوهشگاه استاندارد در اجلاسیه کمیته فنی ایزو شیر و فرآورده ها ISO/TC 34/SC 5
برگزاری جلسه در خصوص استانداردسازی نوشیدنیهای غیر لبنی بر پایه گیاهی در پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی
برگزاری جلسه در خصوص استاندارد دی کلسیم فسفات مورد مصرف خوراک دام در پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی
برگزاری جلسه در خصوص استانداردسازی نوشیدنی های غیر لبنی بر پایه گیاهی در پژوهشکده صنایع غذایی و کشاورزی
نشست تخصصی مجازی با پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در خصوص تعیین ساز و کار برای استانداردسازی کالاهای دانش بنیان در حوزه کشاورزی و صنایع غذایی
چهارمین نشست ارتقای کیفی آرد و نان
سخنرانی نماینده سازمان ملی استاندارد در نشست مشترک وزارت جهاد کشاورزی با وزارت کشاورزی روسیه
سلسله نشست های عارضه یابی و رفع چالش های استاندارد سازی در واحد های تولیدی - گروه صنعتی و پژوهشی فرهیختگان زرنام
بازدید ریاست پژوهشگاه استاندارد از پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی
آغاز طرح پژوهشی بررسی امکان وجود ناخواسته استخوان و غضروف در تولید سوسیس و کالباس با راهبری پژوهشکده صنایع غذایی، کشاورزی و حلال پژوهشگاه استاندارد در سطح کشور
نشست بزرگ تخصصی با نمایندگان شرکت کاوشان ناب هستی و شرکت های زیر مجموعه هولدینگ گلرنگ در خصوص"بررسی چالشها و فرصت برای ارتقای کیفیت صنایع غذایی"
سلسله نشست های عارضه یابی و رفع چالش های استاندارد سازی در واحد های تولیدی نشست دهم پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی-گروه غذایی کوروش
انعقاد تفاهم نامه همکاری میان پژوهشگاه استاندارد و انجمن صنایع فرآورده های لبنی ایران
برگزاری بزرگترین کارگاه آموزشی کارشناس فنی ارزیابی ISO 17025 در حوزه میکروبیولوژی، صنایع غذایی و سم شناسی در پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی
رایزنی در خصوص جذب بودجه های تحقیقاتی مراکز دولتی
شرکت سرپرست پژوهشکده صنایع غذایی و فرآورده های کشاورزی پژوهشگاه استاندارد و هیات همراه در دومین رویداد فناوری های نوین کشاورزی
ایجاد کارگروه استاندارد سازی گیاهان معطر، طعم دهنده ها، اسانس ها و صنایع وابسته
برگزاری جلسه با مرکز نوآوری و شتابدهی کاوشگران ناب هستی جهت رفع چالش های واحد های تولیدی صنایع غذایی وابسته به هولدینگ گلرنگ
دومین نشست تخصصی هماندیشی و تبادل نظر در خصوص ارتقای کیفیت آرد و نان
رایزنی در خصوص جذب بودجه های تحقیقاتی صنایع بزرگ غذایی
تدوین استانداردهای مرز بیشینه مانده آفت کش ها در محصولات کشاورزی بر پایه مطالعات ارزیابی ریسک